GuitaristBoy
Üye
Dostum önceki yorumumda da belirttiğim gibi eğer konu üst konu yapılırsa yani herkez faydalanacak durumu gelirse bayağı kapsamını arttıracağım.Ha bu demek değil dik konu üst konu yapılmazsa uğraşmıcam bu konuyla...Tabiki yavaş yavaş devam ediyorum özellikle de şu okullar bi kapansın 1.5 hafta sonra tamamen başlarız artık....
Önerin gayet iyi...Deneyeceğim..dostum tmm öneriydi sadecebende yazın asıl gitar bölümünde bomba paylaşımlara başlıyacam
Önerin gayet iyi...Deneyeceğim..
farkındaysan bu bölümde üst konum var istersen yardım isteyebilirsin
Hocam eğer eksik birsey varsa siz yorum atarak soyleyebilirsin..@ Ponduss da bana yardim edecek bu konuda...
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okul
bilgisayara kavuşur kavuşmaz başlıyorum
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okulo zaman hallederiz.. Ayrıca şehriyar neden açmıyor yahu ? üst konu yapması için mesaj attım cevap gelmedi...
Lütfullah meşgul bi öğrencivakit bulunca bakar
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okulo zaman hallederiz.. Ayrıca şehriyar neden açmıyor yahu ? üst konu yapması için mesaj attım cevap gelmedi...
o da öğrenci
---------- Eklendi @ 12:01:47 ---------- Yazıldı @ 12:01:29 ----------
diğer mod a mesaj at
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-512 Mb Ram.Bazen yetersiz kalabilir(örn gta3) ancak gayet de yeterlidir.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
-Android 2.3(gb) sürümü.Rom ile gerçek ics.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.
Teşekkürler...Fakat yazdıklarının çoğu varBuyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-512 Mb Ram.Bazen yetersiz kalabilir(örn gta3) ancak gayet de yeterlidir.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
-Android 2.3(gb) sürümü.Rom ile gerçek ics.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.
Bi kaç tane daha ekleyeceğim fakat fiyat aralığı var orada...Zaman geçtikçe konu içeriği zenginleştirilecektir...Faideli bir konu olmuş.Lakin üst sınıf telefonları da eklerseniz kolaylık sağlamış olursunuz.
ufak bir düzeltme yapayım sgx 540 adreno 205 den kat kat daha hızlı.
Teşekkürler...Fakat yazdıklarının çoğu var
---------- Eklendi @ 13:58:03 ---------- Yazıldı @ 13:55:29 ----------
Bi kaç tane daha ekleyeceğim fakat fiyat aralığı var orada...Zaman geçtikçe konu içeriği zenginleştirilecektir...
sgx540 ta overclock da var 350 mhz ye kadar bunu unutmayalım
ben en fazla 275 mhz ye kadar yaptım dahasında gta3 de ekranda garip garip çizgiler çıkmaya başlıyorYap da noluyor bakalım
ben en fazla 275 mhz ye kadar yaptım dahasında gta3 de ekranda garip garip çizgiler çıkmaya başlıyor(artifact)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?