Android OS Tabanlı Cep Telefonları / Fiyat Sıralaması

dostum tmm öneriydi sadece bende yazın asıl gitar bölümünde bomba paylaşımlara başlıyacam

Tepkiler: legolas29
İnşallah hocam da haftaya bitiyor okul o zaman hallederiz.. Ayrıca şehriyar neden açmıyor yahu ? üst konu yapması için mesaj attım cevap gelmedi...

Lütfullah meşgul bi öğrenci vakit bulunca bakar

Tepkiler: -efşan ve legolas29
Buyur Ali benden gelsin;
Samsung Galaxy S:
-1 GHz overclock edilebilir cortex a8 işlemci.Cortex a8 diğer Arm türlerinden daha performanslıdır.Örneğin S+'da kullanılan 1.4 GHzlik işlemciyi performans konusunda geçer.
-512 Mb Ram.Bazen yetersiz kalabilir(örn gta3) ancak gayet de yeterlidir.
-PowerVR sgx540 gpu(grafik işlemcisi).Adreno 205(s+,Galaxy nexus,optimus 3d) ile aynı güce sahiptir ve günümüzdeki tüm hd oyunlar için yeterlidir.
-4" süper amoled ekran.Süper amoled olduğu için gün ışığında parlasa ve şarzın çabuk bitmesine yol açsa da muhteşem görüntü kalitesi sunar.
-Android 2.3(gb) sürümü.Rom ile gerçek ics.
Benim için önemli olanlar bunlar ve yazdım.Tüm kullanıcılar da bence bunları kâle alır.

Faideli bir konu olmuş.Lakin üst sınıf telefonları da eklerseniz kolaylık sağlamış olursunuz.

PriZm

Üye

ufak bir düzeltme yapayım sgx 540 adreno 205 den kat kat daha hızlı.

Tepkiler: Cihanî Sultan ve legolas29
    Konu Sahibi
​Teşekkürler...Fakat yazdıklarının çoğu var

---------- Eklendi @ 13:58:03 ---------- Yazıldı @ 13:55:29 ----------

Faideli bir konu olmuş.Lakin üst sınıf telefonları da eklerseniz kolaylık sağlamış olursunuz.
Bi kaç tane daha ekleyeceğim fakat fiyat aralığı var orada...Zaman geçtikçe konu içeriği zenginleştirilecektir...

Tepkiler: Cihanî Sultan

ufak bir düzeltme yapayım sgx 540 adreno 205 den kat kat daha hızlı.

Polygon güçleri aynı.Galiba sen adrenolara güncelleme gelmeden önceki halini söylüyorsun.Önceden öyleydi.

---------- Eklendi @ 13:59:58 ---------- Yazıldı @ 13:58:14 ----------

Güçlerini karşılaştırmamışsın ama.Ayrıca gpu hiç yok.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
teşekkürler

PriZm

Üye
sgx540 ta overclock da var 350 mhz ye kadar bunu unutmayalım

Konu Sahibi
S.G.SII ve S.E. Xperia Arc s eklenmiştir...