Android os sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Herkeste aynı googleden aratırsanız görürsünüz android sistem 15-25 arası os 5-10 arası yiyor bi şekilde. Batarya ile alakası ne alaka onu anlamadım? Android sistemin şarjı çok tüketmesinin batarya ile ne alakası olabilir? Ben bi bağ kuramadım.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Googledaki hepsi sorunlu demekki. O yüzden millet konu açmış. Normal olsa atma gereği duymaz heralde. Bunlarda kardeşimin telefonu

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Ayriyeten göründüğü gibi tüm google uygulamaları yüklü ve ss leride attım zaten olay ortada. Stock rom

The Pancar

The Pancar

Üye
@byAndroid eyvah napçaz yandık desene :D

jotem173

jotem173

Üye
:DDDDD werewolf kernel v003 RocketTab 3.1 lite rom falan filan 4.1.2 android hehehehheee

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Değerler iyiymiş. Galiba tüm s3 mini lerde var böyle bi sorun

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Ayıktım zaten onu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lollipop yüklü note 3 samsung uygulamaların hepsi yüklü.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Niye değişik yüzdeleri. Toplam %100 olması gerekmiyor mu

abandonware

abandonware

Üye
ROM'unuzu değiştirin, alternatif ROM'lara yönelin. Ayrıca battery stats'ı sıfırlamakta belki işe yarayabilir.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Belki romu değiştiririm. Battery statsi sıfırladım değişen olmadı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben telefonu aldım alalı bataryayı hiç kalibre etmedim sizce sebep bu mu?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
boş bi zamanımda yapayım bakalım

• Beğen
Tepkiler: abandonware
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İlk defa dün akşamdan beri telefonu güç tasarrufunda kullandım parlaklıkta bazen biraz kısık bazen full açık ilerleme var

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk defa dün akşamdan beri telefonu güç tasarrufunda kullandım parlaklıkta bazen biraz kısık bazen fu ll açık ilerleme var
Sen L20 kurmayarak kendini yoruyorsun diyim ben sana :D 7 saat ekran bir kez daha alimda sana bir ss atim :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sen L20 kurmayarak kendini yoruyorsun diyim ben sana :D 7 saat ekran bir kez daha alimda sana bir ss atim :D
7 saat benim hayallerimde bile yok :D :D L20 yi hangi rom üzerine kurmuş rusya devammı yoksa son çıkan ukrayna hindistan falanmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt