Android os sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
7 saat benim hayallerimde bile yok :D :D L20 yi hangi rom üzerine kurmuş rusya devammı yoksa son çıkan ukrayna hindistan falanmı?
Stok Türkiye Kitkat sistemi tam temizledim kurdum @kiko60 ta kurdu ama pilden hiç bahsetmiyor :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Stok Türkiye Kitkat sistemi tam temizledim kurdum @kiko60 ta kurdu ama pilden hiç bahsetmiyor :D
Arka planda android os yiyor şarjı zaten birde ben güç tasarrufu hiç açmazdım gün boyu HSDPA+ yine iyi kullanıyorum :D güç tasarrufunu açtım ekran süresi 2 den 4 e çıktı az daha zorlasam 5 olur herhalde

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Android os falan kayboldu bende batarya düzeldi :D :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
Yazılımsal bu

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
İdare edicez artık bende en kısık parlaklık ve güç tasarrufunda kullanıyorum ama

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şaka maka güç tasarrufunda kullandığımdan beri android sistem ve os pil istatistiklerinden kayboldu sadece ekran yiyor

The Pancar

The Pancar

Üye
Android OS/ Android Sistemi;Bu sistem uygulaması pilinizi sömürüyor ise aşağıdakileri sırayla yapın;

* Telefonunuzun ayarlar bölümünde ses ayarlarına girin ve dokunma sesleri ve tuş kilidi sesleri ile ilgili kutucukları işaretli ise işaretsiz hale getirin. (yani o sesleri kapatın) zaten kapalı ise o zaman önce tekrar aktif edin, ayarlardan çıkın, sonra tekrar girin ve tekrar aktivasyonunu kaldırın.
* Telefonu uçak moduna alın, bir süre bekleyin.
* Telefonu power tuşuna uzun basarak çıkan menu'den kapatın.
* Telefonun pilini sökün 1 dakika kadar bekleyin.
* Pili takın ve cihazın açma düğmesine basın ve açılmasını bekleyin, AÇILDIKTAN SONRA DA 10 dakika kadar TELEFONA dokunmayın (Tamamen tüm özellikleri içe açılması için gerekli süre)
* Telefonu uçak modundan çıkarın.

Alıntıdır

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
O romu bırakalı çok oldu romda sıkıntı var sanırım sistem uygulamalarıyla ilgili

hhhhh55

Üye
ben forumun tam olarak neresine yazacağımı bulamadım şimdilik mazur görün arkadaşlar. Telefona Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 12 yükledim telefon s3 . sonra bi açtım root gitmiş root yaptım tekrar sonra donmaya başladı ekrana supersu geldi lakin açılmıyor güncelledim yine açılmadı yardımcı olabiilecek varsa lütfen mesaj atıversin saygılarımla ...

The Pancar

The Pancar

Üye
ben forumun tam olarak neresine yazacağımı bulamadım şimdilik mazur görün arkadaşlar. Telefona Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 12 yükledim telefon s3 . sonra bi açtım root gitmiş root yaptım tekrar sonra donmaya başladı ekrana supersu geldi lakin açılmıyor güncelledim yine açılmadı yardımcı olabiilecek varsa lütfen mesaj atıversin saygılarımla ...
dalvick cache wipe yapın

Takipçi Satın Al

Üst Alt