Android os sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Android os sorunu

Arkadaşlar resimler bunlar. Cihaz s3 mini custom rom var. Ama pil normal değil genelikle Samsung da var galiba Android os sorunu. Fazla geldi bana sizcede öyle degil mi. Birde şöyle sıkıntı var cihazı kullanıyorum pilin azalması lazım azalmıyor deep sleppe geçtikten 10dk sonra cihaza baktım diyelim mesela %5 azalmış görüyorum. Anlamadım deep sleep e engel olan birşey mi var acaba

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 3 stock romda da var benimde %15 20 arası sürekli

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim Note 3 te böyle bir sorun yok ama çözümünü bilmiyorum maalesef.

Son düzenleme:
  • Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Kurdugunuz rom hatalar iceriyor ve yazılımın batarya ile olan uyumsuzluğu gayet acık

Bunu daha önce yapılan testlerde cok gördük, herkes rom yapmaya calışıyor profesyonel olarak işleyen cok az kişi var her buldugunuz romu kurmayın bu stock romda dahil

yazılım kullanıcıya sunulmadan önce geliştirici arşivleri paylaşılır hataları bilmek icin

Ayrıca rom geliştiricileri asla hataları bilinmez bilmek icin tester ekipleri vardır

kurdugunuz romu degiştirin bu cihaza zarar verir işlemci yanar zincirleme reaksiyon iş başına gecer
farklı rom kurup deneyin ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
son cevap çok ağır oldu :D
yalnız tanınmış bir rom s3 mini için en stabiller arasında . 15 liralık batarya var telefonda ara sıra sapıttığı oluyor ama android os eki telefonda %7 yi geçmiyordu sıkıntılı rom veya bataryada olabilir sorun diye düşünüyorum. EN ağır oyunda bile ısınma yok telefonda o bakımdan sıkıntı yok

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
15liralık batarya :D orjinal batarya alıp cihaza aynı romu tekrar kur ;)
unutmayın batarya degişimi yapınca sistemi herzaman baştan ve tekrar kurmak gerekir.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen en iyisi twrp den bi hard reset at tekrar kur :D

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Cwm kullanırım ben valla hard reset işine girersem cm11 yada cm12 flaslarim :D en iyisi böyle yola devam etmek ya da batarya almak. Orjinal bataryaya o kadar para vermem telefon düşük model sonuçta :) alırsam bi deji batarya işimi görür aslında

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cwm kullanırım ben valla hard reset işine girersem cm11 yada cm12 flaslarim :D en iyisi böyle yola devam etmek ya da batarya almak. Orjinal bataryaya o kadar para vermem telefon düşük model sonuçta :) alırsam bi deji batarya işimi görür aslında
Batarya kiti al hem batarya gelir hem eski bataryayı kitte şarj eder yeni bataryayida kullanmış olursun.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Link at bakalım :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Telefon kaç aylık veya yıllık?

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
1.5 yıllık olması lazım batarya da bir kere değişti

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Batarya eski olduğu içinde olabilir,cpu frekanslarını kontrol et birde gerekinden yüksek hızla çalışıyor olabilir.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Batarya matarya hikaye tamamen yazılımsal bir sorun sen telefonu root et sistem uygulamalarını devre dışı bırak ince ayarlar yap bakalım değişiyor mu değişmiyor mu?

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Hacı zaten custom rom var dedim rootlu sistem. Sistem uygulaması yok bile

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Pancar

The Pancar

Üye

Bende sorun var mı ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sistem uygulamalarını silmedende baktığımdada bu kadar abartı değil %7 yazıyor.

The Pancar

The Pancar

Üye
@teknolojibaronu sorun var mı bende de ?

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Var pancar kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt