Android önerisi ( bütçe 1100 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
Android önerisi ( bütçe 1100 tl )
Merhaba arkadaşlar.
Android telefon alacağım eylülün ilk haftası. şimdiden araştırmaya başladım.
Daha önce LG optimus one kullanmış biriyim. Ve çıtayı biraz daha yükseltmek istiyorum.
1100 liraya kadar çıkabilirim. Aklımda Lg optimus 2x , lg optimus black, galaxy S var şimdilik.
Sizce hangisi daha iyidir. Veya başka önerebileceğiniz bir model var mı :)

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

nonamex

Üye
LG Optimus 2X bulabiliyorsanız LG Optimus 2X iyi bir seçim olur.

Onun dışında Samsung Galaxy S Plus teknosada (ne kadar teknosaya güvenmesemde) 1199 tl'den satışa girdi onu inceleyebilirsiniz.

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 2X bulabiliyorsanız LG Optimus 2X iyi bir seçim olur.

Onun dışında Samsung Galaxy S Plus teknosada (ne kadar teknosaya güvenmesemde) 1199 tl'den satışa girdi onu inceleyebilirsiniz.

bende şu an LG optimus 2x'e odaklandım fakat bir site dışında garantili satan bir yer yok. onun da garantisinhden şüpheliyim :) Bu yüzden çekimserim bu konuda.
Galaxy S Plus'ı da ilk defa duydum sizden. Galaxy S'den baya iyi durumda. Alınabilir :)
Teşekkür ederim cevabınız için.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
LG Optimus 2X almayı düşünüyorsa hemen vazgeç :D Sebebi ilk çift çekirdekli telefon ama hala yapılmış bir güncelleme yok ben de yeni teefon alacağım alacak olarak baktığım 3 tane tel vardı birsi LG Optimus 2X di diğerleri ise Samsung Glaxy S2 ve Htc Sensetion du
bunların videolarını izledim üçü karşılaştırılıyor en kötü tel olarak LG Optimus 2X çıkıyor çok kasıyor inanamazsın isterse video linini atayım özelden.Bu fiyata Samsung Galaxy S almanı önerirm güncellemeleri gecikmez sağlam telefon bende Samsung galaxy S 2 alacağım . Samsung Galaxy s : 990 lira S2 :1450 lira sen karar ver benden uyarması pişman olma...

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 2X almayı düşünüyorsa hemen vazgeç :D Sebebi ilk çift çekirdekli telefon ama hala yapılmış bir güncelleme yok ben de yeni teefon alacağım alacak olarak baktığım 3 tane tel vardı birsi LG Optimus 2X di diğerleri ise Samsung Glaxy S2 ve Htc Sensetion du
bunların videolarını izledim üçü karşılaştırılıyor en kötü tel olarak LG Optimus 2X çıkıyor çok kasıyor inanamazsın isterse video linini atayım özelden.Bu fiyata Samsung Galaxy S almanı önerirm güncellemeleri gecikmez sağlam telefon bende Samsung galaxy S 2 alacağım . Samsung Galaxy s : 990 lira S2 :1450 lira sen karar ver benden uyarması pişman olma...

:D :D
Evet LG'nin o yanı zayıf. Güncellemelere pek önem vermiyolar nedense.
Samsung'un da o yanı iyi. Cihazının arkasında duruyo. Bi ara Sony'nin Arc'larına baktım o da tatmin etmedi beni pek. Bi garip cihaz benimseyemedim bi türlü.
" nonamex " adlı arkadaşın önerdiği Samsung Galaxy S Plus güzel aslında ama internetten baktım sitesine göremedim. Pek yerde satılmıyo sanırım :S

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
teknosa da bulabilirsin sadece orası satıyor :) oda sağlam telefon ama tek çekirdekli :) 1.4mhz li ..

seymen16

seymen16

Üye
bende arkadaş gibi 1000 tl ye android tel bakıyorum.. s2ye hayran kaldım ama fiyatı beni aştı. s1 in özellikleri de güzel ama kamerası beni vazgeçirdi..

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
teknosa da bulabilirsin sadece orası satıyor :) oda sağlam telefon ama tek çekirdekli :) 1.4mhz li ..

Hmm o zaman gidip bakmak lazım. Kullanan var mı acaba? Şarjı ortalama 2 gün gidiyorsa benim için iyi :)

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Onu bilmiyorm bekle bakim bi :D bak buda güzel SAMSUNG I9003 GALAXY MIDNIGHT BLACK

seymen16

seymen16

Üye
galaxy s2nin fiyatı ne zaman düşer?

seymen16

seymen16

Üye
yıl sonuna kadar 1000e düşeceğini bilsem beklicem ama düşmüyo bi türlü..

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
seymen16

seymen16

Üye
ooo o zamana da ne s2ler çıkar beklemiyorum o zaman :)

seymen16

seymen16

Üye
1000 liraya ne önerirsin android işletim sistemi olan?

61semih

61semih

Üye
lg optimus black ıyı secım olur hem paranın bır kısmı cebınde kalmıs olur yada Lg optimus 2x ucuncu tercıh gs olmalı bence

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black ıyı secım olur hem paranın bır kısmı cebınde kalmıs olur yada Lg optimus 2x ucuncu tercıh gs olmalı bence

Black'te aslında iyi telefon. Karizması yetiyo denenebilir. + olarak ön kamerası 2 mp ve bildiğim kadarıyla %50 ye varar pil tasarrufuyla göze çarpan ekranı var. Diğer özellikleri hemen hemen aynı :) Ama LG işte. Yazılımı geç çıkarıyolar. O yanı kötü. Ama daha önceden bi LG telefona sahip olduğumdan az çok tanıyorum LG'yi. Alınabilir.

seymen16

seymen16

Üye
galaxy s in kamerası nasıl bi bilginiz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...