Cadillac34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kızarma derken ne gibi kızarma?anakart arızası gibi duruyor eğer kızarma sorunu varsa zamanla kendine zarar vermiş olabilir
Batarya kaynaklı ısınma sorunu çokça olabilir, yenilemekte her halükarda fayda var, eğer yine çözüm olmazsa besleme devresine baktır.Haliyle ısınıyordu.
Bulursan o bataryayı. İyi bir şey. İki sefer Nokia 6 'da değiştirdim en son teledonu yedeğe ayırdımTeknik servisi bile yok nasıl bi Nokia ysa artık.
Mesaj birleştirildi:
Şu bataryaları gömülü halde millete kakalıyorlar ya işte ona sinir oluyorum.
Hiç masraf etmeyin, kafanızı da yormayın, gidin 6-7 bin den giriş seviyesi Xiaomi Vivo türünden bir telefon alın, 3 yıl temiz götürür. Nokia artık eski Nokia değildir, satıldıktan sonra ömür törpüsü olmuştur, teknik servis bile sağlayaman Nokia sözünü tutmadı onlaşmayı bozdıTeknik servisi bile yok nasıl bi Nokia ysa artık.
Mesaj birleştirildi:
Şu bataryaları gömülü halde millete kakalıyorlar ya işte ona sinir oluyorum.
Aynen öyle bende halen çalışan nokia 6'lar var. Şans işi 17 model 8 senelik telefon batarya çöp olursa . Kullanmam bile.Hiç masraf etmeyin, kafanızı da yormayın, gidin 6-7 bin den giriş seviyesi Xiaomi Vivo türünden bir telefon alın, 3 yıl temiz götürür. Nokia artık eski Nokia değildir, satıldıktan sonra ömür törpüsü olmuştur, teknik servis bile sağlayaman Nokia sözünü tutmadı onlaşmayı bozdı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çektiğin çileye değmiyor hocam, spark 9 verdiği hizmetle paranı sana geri öderken, nokia verdiği hezimetle senden almaya devam ediyor. Yürümüyorsa defterini düreceksin o markanın da telefonunda... Şimdi bir dünya marka var, eskisi gibi birkaç firma tekelinde değil, giriş seviyesi iyi bir güncel android cihaz düzgün kullanana 3-5 yıl gider, her türlü sosyal medya uygulamasını kullan.Aynen öyle bende halen çalışan nokia 6'lar var. Şans işi 17 model 8 senelik telefon batarya çöp olursa . Kullanmam bile.
Nokia 8 batarya değişimi yapsan bile randıman alamayacaksın.
Nokia 6 patlattığı xaman tecno spark 9 pro aldım 5200 tl miss. Çiçek . O fiyata çok iyi.telefondu.
Telefon alma gibi derdim yok. Sadece çalışan telefonlarda sıkıntım var.Hiç masraf etmeyin, kafanızı da yormayın, gidin 6-7 bin den giriş seviyesi Xiaomi Vivo türünden bir telefon alın, 3 yıl temiz götürür. Nokia artık eski Nokia değildir, satıldıktan sonra ömür törpüsü olmuştur, teknik servis bile sağlayaman Nokia sözünü tutmadı onlaşmayı bozdı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen öyle . @Cadillac34 işlemciyi takmaişlemci meselesi o kadar takinilacak bir etmen değil bence
Mesaj birleştirildi:
Bu konudaki telefonda da sd430 vardı sanırım
Android yazılım optimizasyonu, islemci, ekran, batarya.işlemci meselesi o kadar takinilacak bir etmen değil bence
Ses açma tuşuyla dene olmazsa home tuşunua hiç basma. Snapdragon 835 olması lazım . Zamanının iyilerindendirBatarya sıfırlama işlemi işe yarar mı bilmiyorum ama denemedim. Bir de hangi işlemci kullanıyor onu da göremiyorum. Model: TA-1012
Ses kısma+ Home tuşu+ Açma kapama tuşuna basıyorum, bir türlü Recovery moduna giremiyorum. Sürekli "Güvenli Mod" çıkıyor karşıma. Ben mi yanlış yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?