Android Neden iPhone’a Tercih Ediliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
İkili atışmaya dönüşen tartışma mesajları silindi. Israrla devam ederseniz uyarı puanı alacaksınız.

abandonware

abandonware

Üye
sanki ben bu haberi bir yerde gördüm :allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye

apple ürünleri maliyeti yüksek olduğundan yada daha iyi olduğundan değil hava aracı olarak görüldüğünden pahalı. Yoksa iphone'ların maliyeti gayet düşük. Maliyetine göre fiyat verilse fiyatı yarı yarıya düşer.

Evet gerçekten çok düşük hatta ondan ucuza satılan bazı cihazların maliyeti bile daha fazla ki öyle ki apple işletim sistemine lisans ücreti de vermiyor ee bence birileri bizi kazikliyor ki fuki rekabet demiş ama hiç bir meyvesini göremedik biz bugüne kadar nasıl bir rekabet bu milletin kandirmalarimi rekabet oluyor misal sırf apple üzerinden gitmemek için yazıyorum samsung eski nesil gpu lari(daha doğrusu elinde kalanlari) oç yapıp S3 de kullanmıyor mu eee yapmayın lütfen firmaların tek istediği cebimde hiçbir şey kalmaması başka bir şey değil

franzliszt

franzliszt

Üye

herkes bunu diyor ama nedense benim ipod hic degismedi hep saga sola kaydir dur ne is degisiklik dedigin barrelse ve ya iunlocksa kalsin ve lockscreensa cunku yine sabit kaliyor ama android durum biyle degil cok cok farkli hatta soyle diyeyim ios filan diyorsunuz ya daha takvimi senkron edemiyor halbuki bir android cihazda bunu gmail hesabinizla oturum actiginizda otomatik yapiyor herseyiyle senkron oluyor ve bildirim merkezi sorunundanda bahsetmiyorum ve ya jb yapildiktan sonraki kasilmalara kilitlenmelere cokmelere bumu yani ios denilen sey saga sola kaydir sonra su telefon destek aliyor yapmayin lutfen he furkanin bahsettigi konuda cok dogru bugun one v ics ile cikarken desire hd bu guncellemeyi alamiyor ama sallama arayuzu ile android in getirdigi yuku de kiyaslayin bir cunku verilen ozelliklere bakildiginda 3gs in cogu seyi almadigini gorucrksiniz ios6 icin ve ayrica yenilik diye tanittiklari seylere lutfen bir bakin 3d harita mi yenilik zaten baska ne var ki yenilik diye duyurduklari biri cikiyor apple dan anlatiyor millet agzi acik dibliyor ooo supermis adamlar tekerlegi bulmuslar iyide tekerlek zaten vardi ne is nasil oluyor bu he simdi furkanin dedigine donelim tamamen hakli az once dedigim gibi olaylarla dolu android dunyasi ama o ureticiler ne yapicak apple a karsi ancak boyle durabiliyorlar adam 2 seneden fazla olmus cihazada guncelleme(ki bence guncelleme destek degildir sonucta garantisi gecmis cihaz sizde rom atabilirsiniz) gelirse adam niye ust modeli alsin ki bunlarida dusunmek zorundayiz tabi her zaman her sirket icin bu gecerli olan biz kullaniciya ve tuketiciye oluyor hepsi kan emmekten baska birsey yapmiyor ki apple marketten para kazaniyor google reklamlardan
Hasan'ım malesef katılmıyorum sana çünkü;day one gibi bir dünya uygulama sana gereken senkronu sunuyor özellikle takvim olayında , android googledan geldiği için kendine has destek verebilir ama appleda macler ve kullandığın takvimler arası destek sunuyor bu noktada bir fark göremiyorum ben , ayrıca ben jailbreak sonrası tek bir tane bile kitlenme sorunu ile karşılaşmadım yada tıkanma bu ipodlarda olan bir problem iphone kullanıcıları bunu yaşamaz yaşasa bile bu extrem ötesi bir durumdur.ios 6 irili ufaklı 200 yenilik sunuyor ( bu adresden inceleyebilirsin kardeşim; ) aslında sonuçta kim ne bekliyor cihazdan bence o önemli bana; sosyal ağlar önemli ve iosda facebook twittter banjo foursquar instagram mypad hepsi birlikte senkron çalışıyorlar bu bile ios un kalitesini gösteriyor ve en önemlisi stabil olması bu noktada ios tercih edenler sadelikten stabil bekleyen kişiler oluyor ama android daha kişiselleştirilebilir bir yapıda ve ben pek bu noktada olan bir kullanıcı değilim , android neden ios a tercih ediliyor konusuna cevabımda androidin daha çok modelini olması ve yer yer appledan daha ucuza satılıyor olması olabilir çünkü rusyada 1200tl ye 4s aldık. bir apple kullanıcısının androide geçmesi için sorun ya tasarım ya ekran ya pil olması gerekiyor yoksa sistemin tercih şıkkı olacağını hiç sanmıyorum heleki jailbreak olayı varken ve siz ihtiyac duyduğunuz her uygulamaya para vermeden erişebiliyorken şuana kadar benim en memnun kaldığım platform.

Uruloki

Uruloki

Üye

Hasan'ım malesef katılmıyorum sana çünkü;day one gibi bir dünya uygulama sana gereken senkronu sunuyor özellikle takvim olayında , android googledan geldiği için kendine has destek verebilir ama appleda macler ve kullandığın takvimler arası destek sunuyor bu noktada bir fark göremiyorum ben , ayrıca ben jailbreak sonrası tek bir tane bile kitlenme sorunu ile karşılaşmadım yada tıkanma bu ipodlarda olan bir problem iphone kullanıcıları bunu yaşamaz yaşasa bile bu extrem ötesi bir durumdur.ios 6 irili ufaklı 200 yenilik sunuyor ( bu adresden inceleyebilirsin kardeşim; ) aslında sonuçta kim ne bekliyor cihazdan bence o önemli bana; sosyal ağlar önemli ve iosda facebook twittter banjo foursquar instagram mypad hepsi birlikte senkron çalışıyorlar bu bile ios un kalitesini gösteriyor ve en önemlisi stabil olması bu noktada ios tercih edenler sadelikten stabil bekleyen kişiler oluyor ama android daha kişiselleştirilebilir bir yapıda ve ben pek bu noktada olan bir kullanıcı değilim , android neden ios a tercih ediliyor konusuna cevabımda androidin daha çok modelini olması ve yer yer appledan daha ucuza satılıyor olması olabilir çünkü rusyada 1200tl ye 4s aldık. bir apple kullanıcısının androide geçmesi için sorun ya tasarım ya ekran ya pil olması gerekiyor yoksa sistemin tercih şıkkı olacağını hiç sanmıyorum heleki jailbreak olayı varken ve siz ihtiyac duyduğunuz her uygulamaya para vermeden erişebiliyorken şuana kadar benim en memnun kaldığım platform.

irili ufaklı yenilik diyorsun ya abi ben zaten yenilik yok demiyorum farkındayım adam olan şeyi look süper biz yaptık ilk defa bizde mantığıyla çıkarması ayrıca senkronizasyon diyoruz sırf o değil ki resmen tablet düşen facebook bildirimi iPod a düşmüyor hatta internet bunlarla dolu yani ios bir işletim sistemi ama tek artısı seninde belirttiğin gibi market olayı başka bir şeyi yok

MasteLaa

MasteLaa

Üye

irili ufaklı yenilik diyorsun ya abi ben zaten yenilik yok demiyorum farkındayım adam olan şeyi look süper biz yaptık ilk defa bizde mantığıyla çıkarması ayrıca senkronizasyon diyoruz sırf o değil ki resmen tablet düşen facebook bildirimi iPod a düşmüyor hatta internet bunlarla dolu yani ios bir işletim sistemi ama tek artısı seninde belirttiğin gibi market olayı başka bir şeyi yok
Sadece market değil sistemi stabil kullanmaması ve yormaması da çok önemli..%97 verimle çalışan bir sistem.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5131105]
Parasıda iyi tabi:ehe
[/QUOTE]
İyi tabii :) Ama Android'e göre avantajları çok :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bende android alicaktim ama androide 1gb ramdan asagisi sokmez 512yeter diyen arkadaslarda cikacaktir eminim ama 512ye de baktim rami Fulleyince resetler basliyor

- - - Eklendi - - -

Bende android alicaktim ama androide 1gb ramdan asagisi sokmez 512yeter diyen arkadaslarda cikacaktir eminim ama 512ye de baktim rami Fulleyince resetler basliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt