Android Neden iPhone’a Tercih Ediliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
adam yeni sandım bi ara tuğgeneral çıktı :o arkadaşım yanılıyor olmayasın o nexus oldukça başarısız bir cihazdır aslında. Tek özelliği güncellemeyi ilk alan olması. Yoksa jellybean di mexicabeandi sökmez. O aleti yapacağı belli verimi belli. Marketleri aynı demişsin ama sanırım ikisini hiç karşılaştırmamışsın. Android marketin %75i çöplük eminim. Kalanın da %10u falan işe yarıyor. Ne bilim hd oyun felan. Başka herşey farklı. 400 bin uygulama çöp olduğunu düşün ohooo. Apple store da ise çok az çöp var. Ekran olarak gerçekten 4s tv bağlantısında çok daha başarılı. Fps olarak da daha iyi. Uzun hd filmleri de izlersin. İnternet performansı da en iyi olan cihaz. Nerden biliyoruz karşılaştırmaların adaletli olduğunu? İphone gibi uzun süre desteği olan bir üretici yerine 1.5 yıl filan destek veren android alınmaz gözünü sevim.

phasan

phasan

Üye
teşekkurler

- - - Eklendi - - -

teşekkurler

- - - Eklendi - - -

teşekkurler

- - - Eklendi - - -

teşekkurler

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben iphone da ana menü olmadığı için istemiyorum ana menü şart widget koycan saattir player dır filan bide iphone da özgür değilsin adamların yaptığı modele özelliğe kalıyorsun olmaz

aleranol

aleranol

Üye
Ben iphone da ana menü olmadığı için istemiyorum ana menü şart widget koycan saattir player dır filan bide iphone da özgür değilsin adamların yaptığı modele özelliğe kalıyorsun olmaz

15 dklik bir jb işleminden sonra telefon her işi yapabilecek istediklerini yapabilecek hale geliyor. Oldukça kolay bir şekilde çoğu isteğini gerçekleştirebilirsin. Normal yazılımı geri yüklersen de garantiden çıkmazsın.

ozakin70

ozakin70

Üye
Orjinali varken niye kaçak Göçek jb yapayım

ozakin70

ozakin70

Üye
Tamam da yine bizi zapdetmeye çalışıyor tek bi model çıkararak gider samsung umu HTC mi alır keyfime bakarım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tamam da yine bizi zapdetmeye çalışıyor tek bi model çıkararak gider samsung umu HTC mi alır keyfime bakarım

Galaxy S ICS alamıyorken iPhone 3GS iOS6 alacak bu mu keyif? Biri 3 yıllık diğeri 4 yıllık telefon, birinden destek kesileli aylar oluyor, diğeri hâlâ destekleniyor.
HTC Sensation kaç sene daha güncel kalacak (şu an bile ne kadar güncel olduğu tartışılır) iPhone 4 ne kadar güncel kalacak?
Tek bir model demişsin, iPhone 4 hem Galaxy S hem de Galaxy SII ile mukayese edildi yapıştırıldı vs vs. Demek ki o tek model onlarca Galaxy HTC modeline denkmiş. Işlemciyi ocleyip piyasaya yeni bi telefon olarak sunmak ne kadar akıllı? Bence gereksiz. Çoğu kullanıcıya göre de böyle. Galaxy S, S+, R, W vs onlarca Galaxy S ile neredeyse farkı yok diyeceğimiz modeller var. Niye? Sırf daha fazla satmak için. Fazla satınca ne oluyor? Samsung'un cebine para giriyo ama kullanıcı mağdur. Bunların hangisi JB alacak? Hadi onu geçtim hangisi ICS alacak? Hiçbiri.
Pahalı denilen ama Avrupa'da Asya'da Amerika'da pahalı olmayan bir iPhone ise en az 3 yıl güncelleme alır seni marketten aksesuara memnun eder.

Yine de Android almak için sebepler var, mesela ben sırf farklı ROMlar denemek için bile Galaxy SII ve S aldım.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ekran büyüklüğü bu telefonu almamı sağlamıştı. 4S in ekranı buna nazaran küçük olduğu için s2 almak bana daha mantıklı gelmişti.

Uruloki

Uruloki

Üye

15 dklik bir jb işleminden sonra telefon her işi yapabilecek istediklerini yapabilecek hale geliyor. Oldukça kolay bir şekilde çoğu isteğini gerçekleştirebilirsin. Normal yazılımı geri yüklersen de garantiden çıkmazsın.

herkes bunu diyor ama nedense benim ipod hic degismedi hep saga sola kaydir dur ne is degisiklik dedigin barrelse ve ya iunlocksa kalsin ve lockscreensa cunku yine sabit kaliyor ama android durum biyle degil cok cok farkli hatta soyle diyeyim ios filan diyorsunuz ya daha takvimi senkron edemiyor halbuki bir android cihazda bunu gmail hesabinizla oturum actiginizda otomatik yapiyor herseyiyle senkron oluyor ve bildirim merkezi sorunundanda bahsetmiyorum ve ya jb yapildiktan sonraki kasilmalara kilitlenmelere cokmelere bumu yani ios denilen sey saga sola kaydir sonra su telefon destek aliyor yapmayin lutfen he furkanin bahsettigi konuda cok dogru bugun one v ics ile cikarken desire hd bu guncellemeyi alamiyor ama sallama arayuzu ile android in getirdigi yuku de kiyaslayin bir cunku verilen ozelliklere bakildiginda 3gs in cogu seyi almadigini gorucrksiniz ios6 icin ve ayrica yenilik diye tanittiklari seylere lutfen bir bakin 3d harita mi yenilik zaten baska ne var ki yenilik diye duyurduklari biri cikiyor apple dan anlatiyor millet agzi acik dibliyor ooo supermis adamlar tekerlegi bulmuslar iyide tekerlek zaten vardi ne is nasil oluyor bu he simdi furkanin dedigine donelim tamamen hakli az once dedigim gibi olaylarla dolu android dunyasi ama o ureticiler ne yapicak apple a karsi ancak boyle durabiliyorlar adam 2 seneden fazla olmus cihazada guncelleme(ki bence guncelleme destek degildir sonucta garantisi gecmis cihaz sizde rom atabilirsiniz) gelirse adam niye ust modeli alsin ki bunlarida dusunmek zorundayiz tabi her zaman her sirket icin bu gecerli olan biz kullaniciya ve tuketiciye oluyor hepsi kan emmekten baska birsey yapmiyor ki apple marketten para kazaniyor google reklamlardan

lusam

Üye
:ehe

aleranol

aleranol

Üye
aslında güncelleme konusunda haklısın ancak jb de biraz yanılıyorsun . Jb ile kasmalarmı? Ben kullanan arkadaşlarımda hiçbirini görmedim. Ayriyetten bütün uygulamalar da beleş. Ben ios ile herşeyi yapabilirim. Takvim gibi basit şeyleri kullanmıyorum ben not almak daha iyi geliyor bana. Tabi seni bilemem ama jb dediğim gibi çok güzel birşey.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

herkes bunu diyor ama nedense benim ipod hic degismedi hep saga sola kaydir dur ne is degisiklik dedigin barrelse ve ya iunlocksa kalsin ve lockscreensa cunku yine sabit kaliyor ama android durum biyle degil cok cok farkli hatta soyle diyeyim ios filan diyorsunuz ya daha takvimi senkron edemiyor halbuki bir android cihazda bunu gmail hesabinizla oturum actiginizda otomatik yapiyor herseyiyle senkron oluyor ve bildirim merkezi sorunundanda bahsetmiyorum ve ya jb yapildiktan sonraki kasilmalara kilitlenmelere cokmelere bumu yani ios denilen sey saga sola kaydir sonra su telefon destek aliyor yapmayin lutfen he furkanin bahsettigi konuda cok dogru bugun one v ics ile cikarken desire hd bu guncellemeyi alamiyor ama sallama arayuzu ile android in getirdigi yuku de kiyaslayin bir cunku verilen ozelliklere bakildiginda 3gs in cogu seyi almadigini gorucrksiniz ios6 icin ve ayrica yenilik diye tanittiklari seylere lutfen bir bakin 3d harita mi yenilik zaten baska ne var ki yenilik diye duyurduklari biri cikiyor apple dan anlatiyor millet agzi acik dibliyor ooo supermis adamlar tekerlegi bulmuslar iyide tekerlek zaten vardi ne is nasil oluyor bu he simdi furkanin dedigine donelim tamamen hakli az once dedigim gibi olaylarla dolu android dunyasi ama o ureticiler ne yapicak apple a karsi ancak boyle durabiliyorlar adam 2 seneden fazla olmus cihazada guncelleme(ki bence guncelleme destek degildir sonucta garantisi gecmis cihaz sizde rom atabilirsiniz) gelirse adam niye ust modeli alsin ki bunlarida dusunmek zorundayiz tabi her zaman her sirket icin bu gecerli olan biz kullaniciya ve tuketiciye oluyor hepsi kan emmekten baska birsey yapmiyor ki apple marketten para kazaniyor google reklamlardan

sonuç: ne olursa olsun rekabet biz kullanıcılara yarıyor.

15097

15097

Üye
Bekleyip görecez :hmmm

15097

15097

Üye
Desten gibi yazılar yazmaktan sıkılmadınız mı :zzz:

Del Rey

Del Rey

Üye
Konu çok uzamış. Şöyle bir ayrım yapayım:

Eğer telefonun orasıyla burasıyla oynayıp kişiselleştirmek istiyorsanız Android alırsınız.

Eğer telefonunuzda envai çeşit uygulamalayı indirip, iTunes Store'dan müzik indirmek istiyorsanız iPhone alırsınız.

Bu kadar basit.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ilginçsim cidden. Gelse bi franzlistde anlatsa doğruyu. İnat etme arkadaşım eğer o okadar iyi ise niye daha pahalı değil? Bunu bi sorgula.
apple ürünleri maliyeti yüksek olduğundan yada daha iyi olduğundan değil hava aracı olarak görüldüğünden pahalı. Yoksa iphone'ların maliyeti gayet düşük. Maliyetine göre fiyat verilse fiyatı yarı yarıya düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt