futbol123
Üye
ya düşün artık.
ya düşün artık.
yanılıyorsun şuanda one x veya s3 e verilen para ile iphone alınabilir ama tercihler farklı olabiliyor.tek sebep bu olsaydı kimse üst düzey android almazdı.
Yalan dolan arkadas parasi olan iphone aliyor parasi cikismayan android aliyor sonra millet gelip diyorki ama herkesin androidi var avrupada neden var cunku kontratli androidler ucuz ve iphone senede 1 model cikariyoryoksa android asik atamaz iosla .

Kardeşim 4.1 jelly bean ile hızlandı telefon.Ben yurtdısından alıcaktım iphone 4s 650dolardı 4 500dolardı nexus 350 dolardı.Ve düşünebiliyormusun iki katı fazla para vericeksin ve 4s mi alıcaksın nexus çok daha başarılı bir cihaz örnek veriyorum sadece.Nexus 4 ten çok üstün 4s ten bile üstün çok ucuz fiyatıyla bile düşün yani internet hızı,ekran kalitesi ve büyüklüğü itunes olmadan veri alışveri yapabilme iphone 4s e lafım yok stabil ve hızlı cihaz ancak okadar para vericeğine ondan daha iyi android li cihaz alabilirsin.
Yok artık kardeşim yapma gözünü seveyim.iOS sistemli %97 oranla en iyi kullanan sistem..
İphone a okadar para vericeğinize mübarek ramazan ayında durumu iyi olmayan insanlara yardım edinde sevap kazanın.İphone para tuzağıdır yarı fiyatına nexus var 4s ten daha iyi yarı fiyatı olmasına rağmen simkilitsiz kontrat montrat yok.Herkesin elinde aynı telefon var ve bunla mutlu mu oluyorsunuzYalan dolan arkadas parasi olan iphone aliyor parasi cikismayan android aliyor sonra millet gelip diyorki ama herkesin androidi var avrupada neden var cunku kontratli androidler ucuz ve iphone senede 1 model cikariyoryoksa android asik atamaz iosla .
android te en azından birsürü alternetifin olur.Şu iPhone'da Türkçe klavye yok mu ya?![]()
Yaw kardeşim anlamıyormusun adam jb ile aşmış bu olayı hız stabillik 4.1 de.Kağıt üstü değilde karşılaştırmalara bak kardeşim.Markette apple store ile aynılar zaten.Ne çıkıyorsa 2 si için çıkıyor. internet testi.[video=youtube;Lm3dCbxjeqw]http://www.youtube.com/watch?v=Lm3dCbxjeqw[/video] ekran testi
Kardeşim verim olarak diyorum..4S in çift çekirdek olduğunu biliyorsun..Elindeki Nexus veya benim elindeki S2 tek çekirdekte 500-600 mpixel veri işlerken 4s de çift çekirdek ile 1000 mpixel veri işliyor.Ayrıca Chipset uyumluluğu da 4S'in Nexus ile karşılaştırılamaz nedeni Android telefonların kameralarından anlaşılıyor zaten..JB nin iOS ile baş edebilmesi için önce marketindeki çöp uygulamalardan arındırılması gerekliydi..İşlevsellik iOS'a göre çok geride..Ben de Android kullanıyorum ama bunlar da gerçek yani..
Burada bazı yerleri karşılaştırmış kuzum önemli olan içi..Nexus ile İphone 4S in çıktığı fps ye oyunlarda çıkamazsın..Ayrıca çekirdek performansları aynı yerlerde farklı tepkiler de verebilirler..Ayrıca her yerde GPU ve işlemeyi karşılaştırırken bunlarda niçin karşılaştırmıyoruz ? Optimize olmuş bir sistem iOS..Bunu telefonuna attığın 10 GB üstü Filmlerden anlarsın..Nexus açmaz bunları ki sadece Nexus da değil s2 de açmaz..4S in çekirdek mimarisi çok çok daha üstün..Ayrıcaiki telefonu karşılaştırırken hızın yanında bir çok özellik var kardeşim kamera gibi mesela..JB ile stabil olduğunu biliyorum ama bu 4S den üstün yapmaz telefonu..Tehlike ";5122747][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Yaw kardeşim anlamıyormusun adam jb ile aşmış bu olayı hız stabillik 4.1 de.Kağıt üstü değilde karşılaştırmalara bak kardeşim.Markette apple store ile aynılar zaten.Ne çıkıyorsa 2 si için çıkıyor. internet testi.[video=youtube;Lm3dCbxjeqw]http://www.youtube.com/watch?v=Lm3dCbxjeqw[/video] ekran testi [URL="http://www.youtube.com/watch?v=iYnz1S_jxzE' Alıntı:Sony Xperia S vs. Samsung Galaxy Nexus and iPhone 4S In Screen Quality - YouTube[/URL]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsesli komut testi
Lider olan android he oyun konusundada 1-2 saniye fark olur bunun için 2 katı para vermeye değermi değmez.
Kuzucum daha ne olsun.iphone 4 s in gpusu daha guclu ancak fiyatida iyi yani ayrica arada hicbir fark goremessinabarti bir fark zaten fps ayrica fiyat farklari var benim demek istedigim sey okadar pahali bir telefonu yari fiyatta olan bir telefon geciyor..iphone 4 ile kiyaslanamaz bile ki 4 bile daha pahali..
Burada bazı yerleri karşılaştırmış kuzum önemli olan içi..Nexus ile İphone 4S in çıktığı fps ye oyunlarda çıkamazsın..Ayrıca çekirdek performansları aynı yerlerde farklı tepkiler de verebilirler..Ayrıca her yerde GPU ve işlemeyi karşılaştırırken bunlarda niçin karşılaştırmıyoruz ? Optimize olmuş bir sistem iOS..Bunu telefonuna attığın 10 GB üstü Filmlerden anlarsın..Nexus açmaz bunları ki sadece Nexus da değil s2 de açmaz..4S in çekirdek mimarisi çok çok daha üstün..Ayrıcaiki telefonu karşılaştırırken hızın yanında bir çok özellik var kardeşim kamera gibi mesela..JB ile stabil olduğunu biliyorum ama bu 4S den üstün yapmaz telefonu..
En büyük neden elbette fiyatı. Android ve iOS kullanıcıları arasında bir anket hazırlanmış ve infografik haline geitirlmiş. iOS kullanıcıları en pahalı şaraplardan başka birşey içmiyorlarken, Android kullanıcıları orta kalite şarap vs. içiyorlarmış. Ben şarap içiyor muyum, kendime söz verdim ben, içki içmiyorum.

Ben iki telefonun karşılaştırmasında 4s in iyi olduğunu savundum tabii konuştuklarımız öznel değil nesnel..Dediğim şey tamamen mimari mesela S2 ile Note karşılaştırırken s2 daha hızlıdır neden ? Note 1.4 ghz..Mimarisi eski olduğu için daha yavaş..iOS'un zaten Android gibi yarım Linux bile olmadığını söyleyeyim..Son çıkan JB ile Dalvik performansında artış var ama iOS macOS X türevidir bunu belirteyim bir Linux ile alakası yoktur..Free-bsd Net-bsd türevidir kısacası..Dalvik'i biliyoruz telefonlar arasında 3 kat da fark olsa bildiğimiz Dalvik..Burada bazı yerleri karşılaştırmış kuzum önemli olan içi..Nexus ile İphone 4S in çıktığı fps ye oyunlarda çıkamazsın..Ayrıca çekirdek performansları aynı yerlerde farklı tepkiler de verebilirler..Ayrıca her yerde GPU ve işlemeyi karşılaştırırken bunlarda niçin karşılaştırmıyoruz ? Optimize olmuş bir sistem iOS..Bunu telefonuna attığın 10 GB üstü Filmlerden anlarsın..Nexus açmaz bunları ki sadece Nexus da değil s2 de açmaz..4S in çekirdek mimarisi çok çok daha üstün..Ayrıcaiki telefonu karşılaştırırken hızın yanında bir çok özellik var kardeşim kamera gibi mesela..JB ile stabil olduğunu biliyorum ama bu 4S den üstün yapmaz telefonu..
buradan iphone5'ten vazgectigini cikarmaya calişalimmi![]()
Tehlike ";5122919][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Kuzucum daha ne olsun.iphone 4 s in gpusu daha guclu ancak fiyatida iyi yani ayrica arada hicbir fark goremessinabarti bir fark zaten fps ayrica fiyat farklari var benim demek istedigim sey okadar pahali bir telefonu yari fiyatta olan bir telefon geciyor..iphone 4 ile kiyaslanamaz bile ki 4 bile daha pahali..[/COLOR]
Tamamiyle katılıyorum. Android kullanıcısı olarak markette AppStore'da olup da Google Play'de olmayan bir çok uygulama var.
Örnek mi? Tabii ki, ne demek.
Bucketz
Tiny Wings
Onlive Windows for iPad
Infinity Blade II
Bunlardan sadece birkaçı.
- - - Eklendi - - -
Yok anacım, hâlâ iPhone istiyorum. Ama, tasarım videolarını görünce Apple'ın böyle bir hataya düşmesi sonucu Nokia'ya geri bile dönebileceğimi sanıyorum.