elitetr tamam abi wp nin teknolojileri en üst düzey herşeyi mükemmel kusursuz yeter mi susuyon mu artık bi mod da gelip kilitlemiyo konuyu
arkadaşlar karşilikli tartişmaya cevirmeden ve seviyenizi duşurmeden devam eden lutfen.![]()
@tapatalk , Android'in yada WP'nin üstün gördüğün yanlarını fanatiklik yapmadanda yazabilirsin.
evet android iyi wp fıss
Önceki mesajlardan gördüğüm kadarıyla bana yine fanboy denilmiş.Sinirlensemmi yoksa artık kırılmayamı başlasam bilemedim.
İşte şimdi 13. sayfaya git ve android hakkında ve bulunan oyunlar ile uygulamalar hakkında yazdıklarımı, telefon tercih ederken neye önem verdiklerine göre neyi tercih edecekleri konusunda yaptığım açıklamayı oku.Abi git portalda yaz ben napıyım telefondan sana destan mı yazıyım? Wp nin üstün olduğunu veya androidin ben daha anlayamadım iosla androidi karşılaştırırım bakalım hangisi daha iyi ama wpde mc4 nova3 mü var neye göre değerlendiriyim ben? Açtığım konulara bakarsan l820 almanın kıyısından döndüm wp yi en azz senin kadar araştırdım inceledim yani o konuda sıkıntın olmasın
Boş değil.O mesajları tamamlayacağımı yazdım zaten.şuan müsait değilim..
Ayrıca "" smileyini bana karşı kullanma.
![]()
Yorumlarım nasıl anlaşılmış bilmiyorum ama alakası bile yok.Karşımdaki kişi saçmalamadığı sürece mesajlarını dikkate alırım ve cevap veririm.zaten saçmalayanlara cevap bile vermiyorum.
"
"Epey güldüm konuyu okurken"
"Yenilikten kastın ne acaba? kutularmı? live tail mi?"
"Benim için açık kaynak yazılım nefes almamı sağlıyor.Genelleme yapılması saçma."
Bu yorumlarından sonra iş nasıl bir anlaşılma bekliyorsun bilmiyorum. Direkt küçümser bir şekilde yorumlarda bulunmuşsun sebep göstermeden. Sana tarafımdan ters bir cevap gelmemiş yada hakaret edilmemiş. sadece "boş yorum yapmak fanboyluk göstermek yerine şuraya düzgün cevaplar verin." şeklindeki bir yorumum var ve ondan sonra zaten ciddi ciddi yorumlar yapmaya başlamışsın. Şimdi 13. sayfadan başlıyor yorumlarım. bana nerede saçmaladığımı söylersen sonrasında yaptığın o 3 yorum hakkında bir mantık ilişkisi kurabilirim en son yorumunda söylediğin üzere.
Dipnot: Bu arada konu yine amacından sapıyor, bence şuan ki konuşmalarımız yersiz.
Bende orda nerde saçmaladımda öyle bir yorum yaptın manasında sordum zaten!
Mesajlar silinecek hatta konu kilitlenecek zaten o yüzden fırsat varken yaz istediğin kadar.
"Epey güldüm konuyu okurken"
Saçmalayanları dikkate almayıp cevap vermediğimi söylemiştim.
İnteraktif arayüz, Harici uygulamaları kendi bünyesinde entegre halde bulundurma, Kendi uygulamaları başta olmak üzere sonradan yüklenen uygulamalar ve telefonun işlevleri arasındaki tam senkronizasyon, İnternet taracıyıcı ve wi-fi bağlantı hızları. Kamera için yenilikçi uygulamalar (Sisteme dahil, sonradan yüklenenler değil (sinemagraf, yaratıcı stüdyo, akıllı çekim, blink vs.)), çok daha fazla stabil ve hız, xbox live desteği, skydrive ve skydrive yedekleme, kendi sosyal ağ platformunu yaratabileceğin bölüm, Çocuk odası ve kilidi (belirli uygulama, müzik, oyun, arama vs.. şeklinde gibi kısıtlatabileceğin ve şekillendirebileceğin içerik yönetim ve uygulama sistemi), akıllı klavye (t9 vs tarzı değil yazım stiline bağlı kendini geliştiren ve sonraki cümleni tahmin edebilen bir nevi yapay zekaya sahip klavye yardımcısı), Yerleşik Skype, Yerleşik Navigasyon ve Harita uygulamaları (Nokia Drive, Bilen göz, trafik, ne-nerede, alışveriş, otobüs vs..), Müzik arşivleyebileceğin ve online olarak kendi listeni oluşturabileceğin mix radio, müzik kütüphanesi,"Yenilikten kastın ne acaba? Kutularmı? Live tail mi?"
Bu yorum neden göze battı bilmiyorum ama soruyu sana yöneltiyorum.Wp'da ki yenilikler neler?
"Benim için açık kaynak yazılım nefes almamı sağlıyor.Genelleme yapılması saçma."
Bunda bir sorun yok...