elitetr usta sen diyorsun ki ben wp alsınlar diye övmüyorum ama burda o kadar kişi androdin wpden üstün olduğunu sana açıklıyor sen hala roman yazıyorsun sanki
otg diyoruz skydrive diyorsun
3g diyoruz skype diyorsun
launcer diyoruz sen kutu diyorsun
açık kaynak diyoruz yazılımcı mısınız diyorsun sen kabul etsen sorun kalmayacak herkese uzun uzun cevap yazıyorsun tamam sen wpyi sevebilirsin ama android daha iyi ama sen yazdıklarınla insanların aynı şeyi tekrar yazmasına neden oluyorsun diğer wp hakkında atıp tutanlar gibi bilgisizde değilsin bunu yazdıklarından herkes anlıyor ama bence de burda bitirelim
ha ayrıca wpdeki eksikliker konusuna girersen herkes wpnin androidte olan özellikleri sayıp dökmüş
Ya sen ne diyorsun allah aşkına. Sen 1 tane + özellik sayamadın android için veya 1 tane - yön bulamadın wp için. Ortaya andoid iyi, android üstün deyip deyip kaçtın. milletin yorumlarını harmanlayıp konuşma şimdi lütfen. Ben 2 sistemide birbirine karşı üstünlükleri olduğunu söyledim, anlayan anladı. Ama sen ve tapatalk gibi işine gelmeyen de kılıf buldu veya ortaya laf atıp kaçtı. Şuan sölediğin herşeyin cevabını zaten verdim okuma zahmetine girde biraz bilgilen lütfen. 3g şuan yok ama geleceğini söyledim, şimdilik skype ile idare ediyoruz dedim. Sen bunu nasıl çarpıtmaya çalışmışsın hayret. kutu felan bahsetmedim bile nasıl uydurdu isen o da ayrı bir başarı. Açık kaynak diyormuş bak sen. Sen bi açıkla bakayım bana açık kaynak kodlu sistemin farkını?
Gelelim sadete; ben wp seviyorum sen android seversin kimseyi ilgilendirmez. Ama burda FANBOY luk yaparsanız, üstelik bunu wp yi karalayarak yaparsan iş buraya gelir. Wp hakkında zerre bilgin yok atıp tutuyorsun.
Ben ilk mesajımda belirttim şu şu kriterleri arayanların tercihi wp şunu şunu arayanların android olur die. Kalkıp wp de olan şeyleri sanki wp de yokmuş gibi hatta işletim sistemi sınıfına bile koymadan yorumlar geliyor. Ben wp hakkında övgü dolu hiçbir kelime kullanmadım, neyse onu yazdım. Hani kim açıklamış androidin üstün olduğunu? Bak bakayım 1 kişi çıkıpta karşımda adam gibi savunamadı androidi! Yine ben anlattım androidin avantajını yazık.
Ha birde cevap veremeyince çok uzun yazıyor yok anlamadım birşey vs.. vs.. çocukmusunuz ya siz diyecem zaten yaşlardan belli. Burda sizleri bile ciddiye alıp yorum yazıyorsam bu benim saçma da olsa yorumlarınıza saygı duyup cevap verme isteği içerisinde olmamdandır. Hiçbirinizi küçümsemedim burda ben. Ancak savunamadığınız ürün için birde bana sataşmaya başladınız. ÖZELLİKLE WP SAVUNMADIĞIMI belirtmeme rağmen.