elitetr
Üye
Tamam kardeşim/abicim sana laf yetiştiremiyeceğim bu tartışma burada bitsin zaten saçmalıklarla dolu.Konuda kapatılsa iyi olacak artık.
Ya kardeşim ne laf yetiştirmesi? Sordun söyledim. Şimdi lafmı yetiştirdim oluyor bu? Şimdi ben sana sormuş olsa idim androiddeki exclusive uygulamaları ve sen sölediğinde ben kalkıp sana bunun gibi yorum yazmazdım. Bilmediğim birşeyleri öğrendiğim için teşekkür edip lafta yetiştirmezdim. Sende tapatalk gibi konuşmaya başlama lütfen.
Senin gibi bende hemfikirim saçmalıklarla dolmuş bu tip konular. Bunun nedenide milletin birbirine laf yetiştirmesinden oluyor zaten. Daha önce senide uyardım şuanda konuştuklarımız gereksiz konudan uzak diye sen devam et nasılsa kapancak konu dedin de neyse.
- - - Eklendi - - -
yenilikçi demiyceksiniz abi benim gerçekleri gösteren mesajımıda silmiyceksiniz biraz şartlar adil olsun bari
Yukarda yenilikleri yazdım okursan neden yenilikçi dediklerinide anlarsın. Gerçeklerden kastın nedir bilmiyorum, tekrar yazarsan sevinirim.
- - - Eklendi - - -
Kutucuk boyutunu değiştirmek kişiselleştirme olmuş , vay anasını.
Tapatalkada önceden söylediğim gibi wp8 i kutucuklardan ibaret zanneden arkadaşlar biraz daha araştırma yapıp öyle yorum yaparlarsa daha sağlıklı cevaplar alabilirler. Hatta 13. sayfadan itibaren wp8 den biraz biraz bahsettim. Gerçekten wp8 hakkında gerçekten birşeyler öğrenmek istiyorsan kontrol edebilirsin. Aslında konuda kişiselleştirme hakkında konuşanda yok, ne amaçla bu tarz yorumlar yazdığın aşikar ama neyse.