boyabatlı
Üye
Wp8 iyi hosta arayuzden kaybediyor. Bende android diyorum.
Evet katılıyorum arayüz işi hoşuma gitmedi telefon aldıktan sonra uygulama beklemek gereksiz bu yüzden oturmuş bir sistem olan andiroid tercih edilebilir.
Wp8 iyi hosta arayuzden kaybediyor. Bende android diyorum.
Nokia c7 kullanan ve not2 birisi olarak yazıyorum. Not2 1 dkda hedef bulurken nokia maps 15snde buluyordu.Şu nokia ayrıcalıklarını wp yeniliklerini bi ben mi göremiyorum acaba?
Google maps google earth dururken google playe nokia maps yükle kullanan olur mu bakalımayrıntı olarak çok daha önünde
city lens ne işe yarar hiç bir işe nokia radio androidde kralı var hız nexus lar artık ios fps sinde ve nexus4 uçuyo resmen
Nokia microsoft sizin bi akrabanız filan mı acaba şimdi ben l920 820 8x ativs alsam ne yapabilirim telefonda gece çekimlerinin iyi olması dışında?
- - - Eklendi - - -
aynen kardeşim note2 yi en az 2 ye katlar anlaşılan bu tereyağı tw5 de çalışmıyo
Ekleme ve düzeltme yapayım.
Nokia c7 kullanan ve not2 birisi olarak yazıyorum. Not2 1 dkda hedef bulurken nokia maps 15snde buluyordu.
Nokia maps daha doğru buluyor.
City lens ne işe yarar diyen insan kullanmadan konuşuyordur.
Nokia Maps bir tek Türkiye içinde kullanmak istersen daha iyi.İncelediğim kadarıyla Google Maps'e göre Türkiye haritası biraz daha detaylı.
- - - Eklendi - - -
Bu arada oyun içinde fps'yi hangi programla ölçüyorsun?
Ekleme ve düzeltme yapayım.
Nokia Maps WIFI yada 3G açık olduğunda yer belirlemek için Yardımlı GPS yani A-GPS kullanıyor.
Google Earth ve Maps'de henüz böyle birşey yok.Yer bulmak için sadece GPS anteni kullanılıyor.
Fps meter. Zaten gözüm artık alıştı laptip sağolsun. Fps meter ortalama 41 diyor ama ben eminim 48.

Allah ini seversen yazma boyle ne ben okuyorum ne başkası kısa ve öz olarak ne demeye çalışıyosun yani sns iyi mi çalışıyor wp de? O zaten androidde var atiyorum instagrama kaydoldun reberindeki facende ki herkesi otomatik followluyo. Nokianin tek iyi özelliği kamera si gerisi fısss eder
özetlenecek birşey yok orda eğer okusaydın anlardın. Okumakla da anlayamıyorsan git bi bilişim merkezine bul bi wp8 incele. Senkronize den bahsederken sosyal ağlar sadece bir örnekti. Ve ordaki senkronize ile senin bahsettiğin instagram face vs. follow lar çok fark var. Ayrıca bahsettiğin instagramın kendi senkronizesi sistemin değil. Ben sistem senkronizesinden bahsediyorum. Bunu denemeyenlere anlatmak çok güç. En iyisi cihazı incele sonra gel yorum yap. Herşey bitti şimdi burda benim detaylı yazmam milletin zoruna gidiyor, anlam veremedim. Konudan uzaklaşmazsak sevinirim.Kaç parmak yazıyosun be mübarek![]()
Sen wp8 i o kutucuklardan ibaret sanıyorsan gerçekten wp8li bir cihaz hiç almamışsın eline. Lumia dan önce s2im vardı. Android kullanmayan birisi değilim. özetle android'in de ne olduğunu biliyorum. Sen bana açık kaynak kodlu sistemin wp8 e göre hangi avantajını kullandığını söylersen sevinirim. Yukarda açıklamama rağmen okuma zahmetine girmeden cevaplama zahmetinde bulunmuşsun. İşletim sistemini kendi ihtiyacların doğrultusunda kodlayarak şekillendirdinmi? Sadece kendine özel uygulamalarmı yaptın? Ne yaptın yani kapalı sistem dediğin yerde olmayan ne yaptında böyle diyorsun? Herkesin ağzına sakız olmuş açık sistem kapalı sistem. Açık kaynak kodlu işletim sistemi tabiki avantajlı ama sizin için değil. Sen telefonda ne yapıyorsan wp dede iostada yapabiliyorsun zaten? Hatta symbianda dahada fazlasını yapabiliyorsun. Ezbere konuşmayalım lütfen. Fanlık ayrı bir konu saygı duyarım ama diğerlerini karalar şekilde fanlık yapmak küstahlıktan öte değil.
herkes yazılımcı olacak diye bişey yok
ayrıca android arayüzünden sıkılanı wp ile düşünmek bile istemiyorum
birçok eski symbian kullanan wpye geçti bu forumdan belli oluyor ama anlamadığım symbian ve android arayüzü kişiselleştirme de benzer bu insanlar nasıl wpnin o sade kutulardan ibaret arayüzünü beğenir