Ben bulamadım yollarmısın ? ios ve symbianda var
Öyle bir program dahi yok androide kardeşim Sadece oyun konsolu androide bağlanıyor andoid telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapamıyorsun
Kusura bakma senin ego tatminin icin calisma vaktimi buna harcamam. Cok istiyorsan bulursun.
Kardeşim gördüysen yolla video linkini şuan youtubede felan arastırıyorum android wirless pad diye ama hiçbirşey cıkmıyorGördüğüm şeyi inkar etmek de güzel.
Kardeşim öyle birşey olsa cıkar işte olmadıgı için sal gitsin andro İTİMantiga bak. Linkini aklimda tutmuyorum kusura bakmayın![]()
sisteme nerden çamur atıcaklarını şalırdılar
bunun adı çekememek kıskanmak ve türenin imzasındaki söz gibiKardeşim öyle birşey olsa cıkar işte olmadıgı için sal gitsin andro İTİ
Öyle birşey yok çamur atmaylada ilgisi yok bana kanıt gösterin diyorum oda yok sonra seviye yerlerde diyorsun ?
Seviye yerlerde ego tavan.
Kardeşim öyle birşey olsa cıkar işte olmadıgı için sal gitsin andro İTİ
Öyle bir program dahi yok androide kardeşim Sadece oyun konsolu androide bağlanıyor andoid telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapamıyorsun
Öyle birşey yok çamur atmaylada ilgisi yok bana kanıt gösterin diyorum oda yok sonra seviye yerlerde diyorsun ?
geçen sene izledigim biseyin kanitini bulamam. Gördüğüme inanmadığın icin lüzum yok.şimdi nediyceksin android robotunun bi bacağı daha mı kısa öbüründenBilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak lafının canlı ispatı oldun bravo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi nediyceksin android robotunun bi bacağı daha mı kısa öbüründen
iste bu :good :ne sistemi şuan s2 var ama yaramaz bir sistem adam akıllı bir uygulamasi yok çok uygulama var ama hepsi şişirme symbianda uygulamalar çok iseyarıyor.
android kullanan firmaları,birde digerlerini sayın bakalım hesapta ne çıkacak?