Android mi ? Window Phone 8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
android

afwerker

afwerker

Üye

Kusura bakma senin ego tatminin icin calisma vaktimi buna harcamam. Cok istiyorsan bulursun.
Öyle bir program dahi yok androide kardeşim Sadece oyun konsolu androide bağlanıyor andoid telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapamıyorsun

Türe

Türe

Üye
Gördüğüm şeyi inkar etmek de güzel.

afwerker

afwerker

Üye
Gördüğüm şeyi inkar etmek de güzel.
Kardeşim gördüysen yolla video linkini şuan youtubede felan arastırıyorum android wirless pad diye ama hiçbirşey cıkmıyor

Türe

Türe

Üye
Mantiga bak. Linkini aklimda tutmuyorum kusura bakmayın :tebessüm:

tapatalk

tapatalk

Üye
sisteme nerden çamur atıcaklarını şalırdılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardeşim öyle birşey olsa cıkar işte olmadıgı için sal gitsin andro İTİ

Bak bilmedigin seyler hakkinda konusma.android cihazi pc'ye joystik olarak baglayabiliyorsun.simdi adini sorcaksin ama adini bilmiyorum.zaten konustukca batiyosun daha cok rezil olma.yok efendim androidle rc araba kontrol edilemiyor yok efendim android cihaz pc ye joystik olarak baglanmiyor.ya arastiripta konus gozunu seveyim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Öyle bir program dahi yok androide kardeşim Sadece oyun konsolu androide bağlanıyor andoid telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapamıyorsun

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak lafının canlı ispatı oldun bravo

http://www.youtube.com/watch?v=9q8bqCa6zz4&feature=fvwrel

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Türe
tapatalk

tapatalk

Üye
yapmak istediğin işin karşılığı ne isim olarak youtube a android araba sür yazarsan çıkmaz tabi

Türe

Türe

Üye
Öyle birşey yok çamur atmaylada ilgisi yok bana kanıt gösterin diyorum oda yok sonra seviye yerlerde diyorsun ?

Andro İT normal mi :ah geçen sene izledigim biseyin kanitini bulamam. Gördüğüme inanmadığın icin lüzum yok.

tapatalk

tapatalk

Üye
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak lafının canlı ispatı oldun bravo

şimdi nediyceksin android robotunun bi bacağı daha mı kısa öbüründen

Sarangni

Sarangni

Üye
Oyun kolu bağlayıp oyun HDMI ile oyun oynayan var. YouTube video mevcut.

HDMI bağlayıp sensörlü oyunlar rahatlıkla oynuyorum bu olaya da HDMI Mirroring deniliyor açıp bakabilirsiniz

kurd-0

Üye
ne sistemi şuan s2 var ama yaramaz bir sistem adam akıllı bir uygulamasi yok çok uygulama var ama hepsi şişirme symbianda uygulamalar çok iseyarıyor.

s2in mi var yolla gelsin işine yaramıyorsa daha doğrusu kullanmayı bilmiyorsan

bu kadar uygulam birşeye yarıyordur umarım arabası olan adam niye arabayı telefonla kullanır anlamakta güçlük çekiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Öyle birşey yok çamur atmaylada ilgisi yok bana kanıt gösterin diyorum oda yok sonra seviye yerlerde diyorsun ?

Android kullanmıyorum ama isteseniz de,istemeseniz de şu an en çok tercih edilen sistem android kabul edin bi zahmet :D android kullanan firmaları,birde digerlerini sayın bakalım hesapta ne çıkacak?

Üst Alt