Android mi Nokia mı ?

adam beynine android yüklemiş desene hacı şaka bir yana öyle adamlar varki onlar için en iyi android telefon galaxy ace böyle manyaklar var bizim okulda adama diyorumki s2 yi almadan önce s2 alacam daha iyi diyorum adam yok olurmu ace daha iyi görmüyonmu falan diyor o denli üşütenler var

Okul : Zonguldak And. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Yılmaz Erdoğan Şuanda Bir Film Çekiyor Filmde Bizim Okulu Görürsünüz,Filmin Adı : Kelebeğin Rüyası )

bence nokiadan da belle yerine wp düşünmelisin.

ByKatre

Üye
Nokia Belle denen sey zaten Android cakmasi bir sistem.

nerde android çakması her sistemde olduğu gibi sadece top bar var androide benzer android ve belle tamamen farklı belle daha hoş bir görüntü ve kullanıcı arayüzü sunuyor ve benim fikrim nokia

Lenneth

Üye

Symbian Anna Belle Carla Donna..

Android Astro , Bender, Cupcake, Donut..

İsimlendirme sistemini bile Android den yurutmusler.

Arayuzun ise Android kopyasi oldugunu soylememe gerek var mi ?

Özgür yazılımı merak edenlere gelsin

Bu da linux'i yazan adam:

Bir de bu var özgür yazılım hakkında:

- - - Eklendi - - -

Android derken status bar ve menüde uygulamar vb. düzenlemeler yok başka bir bağlantı göremiyorum hem biri Tatlı isimleri biri de insan isimleri ne benzerliği var ki

doctorrr

Üye

bi ara bende de vardı öyle bir takıntı ama bu kadar abartılı değildi. n8i iphone 4ten üstün sanıyordum sırf kamerası için.

Bu arada sen o arkadaşları buraya yollasaydın bi burada bişeyler kapardı

ya ne d iyon sen ? Android gibi yapsın android de ki şu olsun bu olsun diyınuz yapınca anca konuşuyonuz. İyilik de yaramıyor ama

aynen öyle kimse kusura bakmasın

- - - Eklendi - - -

evet ya bütün forum yarılırdı

N9'un varken sanki sen de biraz öyleydin ama çok gelişim geçirmişsin tebrik ederim

ismail

Üye

Ya tam anlamadım onların ne yaptığını anlayacığım dilden kısaca özetlesen. Onlara göre ben telimdeki z:/ klosörünü istediğim şekilde düzenleyebilme yetkisine sahip mi olmalıyım

Ya tam anlamadım onların ne yaptığını anlayacığım dilden kısaca özetlesen. Onlara göre ben telimdeki z:/ klosörünü istediğim şekilde düzenleyebilme yetkisine sahip mi olmalıyım
İşte o telefonlarda sen sistemin her haltini düzenleyecek yetkiye sahipsin

MasteLaa

Üye
Neyi kıyasladığınızı anlayamadım