schnellmajestic
Üye
android kullanıcılar ben galaxy s2 alıcaktım ama android beni düşündür sizce hata mı yaptım
şimdi arkadaşlar ilk başta şunu belirteyim zırt pırt tel almaktan cidden sıkıldım 10 ay önce wave s8500 aldım şimdi bir tane daha almalıyım wave gibi dolu olması lazım wave bana iphonetaki pratikliği ve işlem onağını rahatlıkla sunuyor ilk başlarda kızıyordum ama linux tabanlı bada os çok yeni bir sistem android 2003-2004lerden beri kendisini söz ettiriyor ama bada os 2010 daha herneyse, android hoşuma gitti fakat ben hiç 2009 -2008 çıkışlı android çok nadir görüyorum misal htc tatto motorola serisinden androidler gibi kullanılmamasının sebebi yok işlemci yetmedi yok ram yetmedi diye kullanılmıyor ama iphone 3g hala kullanılıyor onlarla yaşıt olmasına rağmen catur cutur kullananları hala görüyorum , şimdi ben kendim şunu gördüm galaxy s için kaderi htc tatto gibi olucak 2-3 en fazla yıl sonra kullanılmayacak duruma gelicek, bende bu durumlar yaşamamak için iphone 4 mi veya iphone 'nun bir sonraki jenarasyonunu almayı tercih ettim sizce hata mı yaptım ?
nereden dereye 11 yılda
Peki ya Samsung.Galaxy S daha geçen sene çıktı ve 1Ghz.Bu sene ise S2 çıktı ve 1,2 Ghz çift çekirdekli.Ayrıca diğer donanım elemanları da S'i katlar vaziyette.Kaba bir hesapla S2,S'in 2,5 katı gücünde.Hal böyle olunca da alınan Androidler daha çabuk demode oluyor