mhmtkrtp
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sende de aynı problem oldu mubekle biraz güncelleme gelir zaten o sorunda düzelir.eger beklemem diosan son surumse yuklu olan eski surumleri dene
Şimdi es dosya yöneticisini denedim ama yine aynı sıkıntı var ve şöyle bi şey sadece hafıza kartındaki bi dosyayı kopyalayamıyorum ismini değiştiremiyorum nedendir bi türlü çözemedim...Kardeş Xplore nin muadili var : ES Fİle Explorer oldukça kullanışlı bi dene
O zaman bu sorun 4.4.2 ile alakalı? Mı? HeraldeBende z1 kullanıyorum 4.4.2 ile bendede aynı sendeki gibi ayrıyeten smsbackup restorede hafıza kartına yedekleme yapmıo ama yapmak istediklerini uygun otg kablo ile yaparsan oluyo
Büyük ihtimalleO zaman bu sorun 4.4.2 ile alakalı? Mı? Heralde
Büyük ihtimalle
Telefonun kendi dosya yöneticisini kullan ama otg+card reader işe yarıyoro zman geçmiş olsun diyorum kendime...
Onlar da buraya yazarsa öğreniriz inş. Telin kendi dosya Yöneticisi ile yapılabiliyor ama ben xplore istiyorum. Nokia kullanırken de yani Nerden baksan 7-8 yıldır kullanıyordum bu sorun olana kadar.Custom romda sıkıntı olmaz ama stok da belki güvenlik için böyle ayarlanmış olabilir birde diğer kitkat alanlardan yorum almak lazım note 3 gibi hafıza kartı olan stock yazılımlı c plore de tel hafızasında kopyalama taşıma herneyse hepsi oluyo ama hafıza kartında koruma
Neyse biraz sabret belki x-plore bi güncelleme yapar çözülür ;-)Onlar da buraya yazarsa öğreniriz inş. Telin kendi dosya Yöneticisi ile yapılabiliyor ama ben xplore istiyorum. Nokia kullanırken de yani Nerden baksan 7-8 yıldır kullanıyordum bu sorun olana kadar.
İnşNeyse biraz sabret belki x-plore bi güncelleme yapar çözülür ;-)
Şimdi es dosya yöneticisini denedim ama yine aynı sıkıntı var ve şöyle bi şey sadece hafıza kartındaki bi dosyayı kopyalayamıyorum ismini değiştiremiyorum nedendir bi türlü çözemedim...
Hafıza kartındaki bi dosyanın ismini değiştiremiyorum. Bugün xplore ye güncelleme geldi ama tam düzelmedi. Dosya ismi değiştir dediğim zaman tamam a bastıktan sonra baya bi bekletiyor.Not: yüksek boyutlu dosyaları yeniden adlandırmak uzun sürüyor..Nasıl yani kardeş anlamadım açarmısın ?
Düzeldimi silinip taşınıp kopyalanabiliyormu ??????Hafıza kartındaki bi dosyanın ismini değiştiremiyorum. Bugün xplore ye güncelleme geldi ama tam düzelmedi. Dosya ismi değiştir dediğim zaman tamam a bastıktan sonra baya bi bekletiyor.Not: yüksek boyutlu dosyaları yeniden adlandırmak uzun sürüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?