TheMadness
Üye
Tamam da eğer sistem GPU yu doğru düzgün kullanamıyorsa o zaman ne anlamı kalıyor en iyisinin? iOS çok daha verimli kullanıyor ve bu sayede oyun / uygulama grafik kalitesi çok daha yüksek.
Android. Açıkça günahım kadar sevmiyorum. Ancak ICS öncesinin S^3 öncesinden farkı yok. UI berbat, performans sürünüyor ve batarya bir gün bile dayanamıyor.
Kapalı kutu olabilir ama bana bu sekrörün en umut vaad eden işletim sistemi Windows Phone gibi geliyor.
----------Eklendi @ 10:42:01 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------
Saygı çevresinde yorum yapmak mı? Lütfen. Bu forumdaki insanların okuma yazması var.
Evet. Retina ekranın PPI yı çok yüksek ve harika görüntüler elde edilebiliyor. Nokia 701 ile aynı parlaklık seviyesinde olsa kusursuz olur.
o PPİ nin o kadar (yanlış hatırlamıyorsam 330) yüksek olmasına 3.5" ekranda neden oluyorapple hala 3.5" ekran limitini kıramadı.
Kırmasına gerek yok ki,gayet yeterli ve kibar BENCE.
Kırmasına gerek yok ki,gayet yeterli ve kibar BENCE.
kişiden kişiye göre değişir tabi.bana 3.5" küçük geliyor.hatta 4" bile
Galaxy Note sana gider hacı 4 küçükse bol cepli pantolon almaya özen göster .
yok oda çok büyükSensation XE uygun mesela.
İş iOS'ta diyorsun yani.
kral oyunda oyun oynamak mümkün değil ordaki oyunların hepsi flash oyun.
Bu adam her şeyi sallıyor yani öyle mi ? (Sen iOS kullandın sana güveniyorum dalga amacım yok.)
Arkadaş Apple reklamcısı olmasın ?
sallıyor demiyorum ama abartıyor. html 5 ile flash dosyası açtığını iddia ediyor. ben bunları özellikle ipod touch 4'te de iphone 3gs'te de deniyorum.
Tamam da eğer sistem GPU yu doğru düzgün kullanamıyorsa o zaman ne anlamı kalıyor en iyisinin? iOS çok daha verimli kullanıyor ve bu sayede oyun / uygulama grafik kalitesi çok daha yüksek.
Android. Açıkça günahım kadar sevmiyorum. Ancak ICS öncesinin S^3 öncesinden farkı yok. UI berbat, performans sürünüyor ve batarya bir gün bile dayanamıyor.
Kapalı kutu olabilir ama bana bu sekrörün en umut vaad eden işletim sistemi Windows Phone gibi geliyor.
----------Eklendi @ 10:42:01 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------
Saygı çevresinde yorum yapmak mı? Lütfen. Bu forumdaki insanların okuma yazması var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?