Android JB 4.2.2 sürümü (Türkiye)

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
Android JB 4.2.2 sürümü (Türkiye)
Android'in bu son sürümü s4 ile birlikte piyasaya girdi. Samsung, android'in bu sürümünü s3'e saglayacagını felan söylemişti ben yanlış hatırlamıyorsam!! Bu sürüm türkiye cihazlarına ne zaman dağıtılmaya başlar tahminen? Ya da duyurulmuş kesin bir tarih var mı? BU arada ben cihazımı arabistan'dan getirtmiştim , hemen orijinal imei ile kayıt yaptırdım. Bu sürüm banada gelir mi? yoksa bi aksaklık olur mu ??

-Emre

-Emre

Üye
O sürüm s4 ile gelmedi. Bende kurulu. Orj biraz geç gelir

fingerback5

fingerback5

Üye
Orjinal olarak 1-1,5 ay felan önce çıktı ama nexus cihazlara.S3 4.1.2 kullanıyor şu an.4.2 sürümününde araya gireceğini düşünürsek 6 ay civarı gelir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bende nexus 4 var .
Alir almaz 4.2.2 guncellemesi gelmişti bana .
Gerçekten kusursuz .

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
shinnizle

shinnizle

Üye
Bazı sitelerde Mayıs sonu 4.2.2 güncellemesi s3 için geleceği yazıyor ama benim şahsî düşüncem Haziran a sarkar gibime geliyor. Sonuçta s4 ün biraz satmasını bekleyip sonra s3 e güncelleme yaparlar. Yoksa s3 sahibi olanlar s4 alma fikirlerinden vazgeçebilirler.
Yani kısaca basit bir satış politikası :)

• Beğen
Tepkiler: eoner

Samet.25

S3 mini icin 4.2.2 gelirmi arkadaslar ?

N. O. T. E. 2

Üye
Bazı sitelerde Mayıs sonu 4.2.2 güncellemesi s3 için geleceği yazıyor ama benim şahsî düşüncem Haziran a sarkar gibime geliyor. Sonuçta s4 ün biraz satmasını bekleyip sonra s3 e güncelleme yaparlar. Yoksa s3 sahibi olanlar s4 alma fikirlerinden vazgeçebilirler.
Yani kısaca basit bir satış politikası :)

Senin o dediğin olay fazla kişinin aklından geçeceğini sannetmen s3 le s4 arasında cok buyuk farklar var. Yazılım icin telefon değistirileceğini sannetmem zaten s3e de cıkacak haa 1 ay sonra cıkar oda sabır işi.suan iki cihazdada aynı sistem olsada s4 almak icin baya bi secenek var ki yazılım akla gelmez :D buda benim şahsi dusuncem.

- - - Eklendi - - -

S3 mini icin 4.2.2 gelirmi arkadaslar ?

Kesinlikle gelecek ve alacağı son sistem olacak. Arastırmalarıma gore oyle yani 5.0 a kadarki guncellemelerden nasibini alır dert etmr

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.2.2 günceleme alacağı belirtilen cihazları daha önce forumumuzda yer vermiştik.S3'te bu cihazlar içersinde yer almaktadır.Kısaca belirtmek gerekirse haziran sonu veye temmuz başı gibi gelir.Orjinal sürümlerin güncellemesi yayınlanmaya çoktan başlandı.:oke:

tapatalk

tapatalk

Üye
4.2.2 günceleme alacağı belirtilen cihazları daha önce forumumuzda yer vermiştik.S3'te bu cihazlar içersinde yer almaktadır.Kısaca belirtmek gerekirse haziran sonu veye temmuz başı gibi gelir.Orjinal sürümlerin güncellemesi yayınlanmaya çoktan başlandı.:oke:
okadar sürmez 4.3 çıktı çıkacak. yakın zamanda dağıtılır heralde

N. O. T. E. 2

Üye
nexusmu kullanyon
Tapatalk

tapatalk

tapatalk

Üye
evet

Symbianize

Symbianize

Üye
Oyüzden her zaman nexular 1 adım önde

N. O. T. E. 2

Üye
nexususun arayuzu hosuma gitmiyor acıkcası ama guncelleme konusunda diyecej kelime yok

MrTech

MrTech

Üye
Nexus cok guzel bence

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
4.2.2 dağıtımda mı yoksa haziran'ı bulur mu? Birde başka sorum vardı. Yurtdışından getirilen cihazlara da güncelleme veriliyor mu? (Not: Cihaz orijinal imei ile kayıtlı)

Takipçi Satın Al

Üst Alt