Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Marvel Strike Force indirilebilir

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: AIS

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar PUGB androidde güncellendi ve Türkçe olarak yayınlandı artık. Buda benim hesaptan.

• Beğen
Tepkiler: AIS, ibrahimbüyükdemir ve Murat Alper
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Marvel Strike Force Hiç Beğenmedim

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Arkadaşlar PUGB androidde güncellendi ve Türkçe olarak yayınlandı artık. Buda benim hesaptan.
bir kere girdim çıktım oyundan bir şey anlamadım. Daha paraşütten atlar atlamaz hemen öldün diyor. Sildim gitti direk.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Alışsan birkmazssin zaten
Online oyunlarla pek aram yok. Fazla da sevmiyorum zaten. Uzun yillar lol oynadim zor biraktim. Bagimlilik yapiyorlar. Dunya kadar oyun varken bir tane oyuna takilip kalmak bana gore degil.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
PUBG güzel fakat bir optimizasyona ihtiyacı var çin sürümünde normal ayarlar da oynarken play store'da ki sürümde kasmalar var zaten yakında bir güncelleme daha gelecek

• Beğen
turancen

turancen

Üye
PUBG güzel fakat bir optimizasyona ihtiyacı var çin sürümünde normal ayarlar da oynarken play store'da ki sürümde kasmalar var zaten yakında bir güncelleme daha gelecek
Bende gram takılma yok, saatlerce oynadığımı biliyorum. Telimde zaten bir clash royale birde bu oyun var :D
pugb yi yüksek grafikte oynamayı bekliyorum şimdi, yeni güncelleme ile geliyor :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bendede kasma takılma yok

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Bendede kasma takılma yok
Hocam sen hep s7 gözüyle bakıyorsun bende iyi cihaz yok benim cihaz mütevazi fakat diyorum ki çin sürümünde kasma olmazken benim telefonda bunda neden kasmalar var yine düşük ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum fakat iyi bir optimizasyonla normal ayarlar da oynatabilirler
Bende gram takılma yok, saatlerce oynadığımı biliyorum. Telimde zaten bir clash royale birde bu oyun var :D
pugb yi yüksek grafikte oynamayı bekliyorum şimdi, yeni güncelleme ile geliyor :)
hocam telefon değiştirme vaktim geldi zaten fakat şu anda durumum müsait değil bu oyunun çin sürümünde takılmadan oynarken normal ayarlarda global sürümde neden düşük ayarlarda onu demeye çalışıyorum

• Beğen
turancen

turancen

Üye
Hocam sen hep s7 gözüyle bakıyorsun bende iyi cihaz yok benim cihaz mütevazi fakat diyorum ki çin sürümünde kasma olmazken benim telefonda bunda neden kasmalar var yine düşük ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum fakat iyi bir optimizasyonla normal ayarlar da oynatabilirler

hocam telefon değiştirme vaktim geldi zaten fakat şu anda durumum müsait değil bu oyunun çin sürümünde takılmadan oynarken normal ayarlarda global sürümde neden düşük ayarlarda onu demeye çalışıyorum
Haklısın kardeşde ona benim yapacağım bişey yok. Beta sürümünü bende çok sevmiştim nedeni bot yoktu. Şimdi bot dolu.Level 21 oldum kaç haftadır oynuyorum daha dün akşam anca 17. oldum :D sürekli 1 ve 2 oluyodum, gitgide botlar kalkmaya başlıyor herhalde

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sunu da unutmayin oyunu cep telefonunda oynuyorsunuz bilgisayarda degil. Mobil legends gibi lag ve ping problemleri yok. Buna da sukur.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Haklısın kardeşde ona benim yapacağım bişey yok. Beta sürümünü bende çok sevmiştim nedeni bot yoktu. Şimdi bot dolu.Level 21 oldum kaç haftadır oynuyorum daha dün akşam anca 17. oldum :D sürekli 1 ve 2 oluyodum, gitgide botlar kalkmaya başlıyor herhalde
Evet hocam rütbe atladıkça botlar kalkıyor ben 29 seviyeyim neredeyse bot yok oyunda tek tük
Sunu da unutmayin oyunu cep telefonunda oynuyorsunuz bilgisayarda degil. Mobil legends gibi lag ve ping problemleri yok. Buna da sukur.
Ben zaten baştan beri sevmedim Mobile Legends'i hep kasmalar ve ping sorunları vardı kensinden sonra çıkan ve benim de oynadığım Arena Of Valor kensisini geçmiştir

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hepsini oynadım hicbiri lol un verdigi zevki veremedi bana. Dev ekranda 100 fps ve 19 ms pingle oyun oynamak varken neden telefonumda eziyet cekeyim ki? O kadar guncelleme geldi hala oyunda kasma takilmalar var. Oynamiyorum zaten

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
turancen

turancen

Üye
Son pugb oynadığım hali :)

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
NBA 2K Mobile Oynanış Videosu

App Store :

Google Play : Yakında

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Fifa ultimate team var da bunlar boş durur mu? Çıkarsalar ya nba 2k18 i.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye

31 tl
İkisine de para ödiceksin nasıl olsa. :D Benim demek istediğim pay to win olmasın artık. Hem para ile satıyor hem de içinde uygulama içi satın alma var. Üstüne de reklam. Yazık.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pubgnin Yapımcısı Tencent Games Ubisofttan %5'lik hisse satın aldı anlaşma geregi Rainbow Six Siege,Far Cry,Ghost Racon , Assasins Creed gibi oyunlari mobile getirebilir yakında

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir

Üst Alt