bir kere girdim çıktım oyundan bir şey anlamadım. Daha paraşütten atlar atlamaz hemen öldün diyor. Sildim gitti direk.Arkadaşlar PUGB androidde güncellendi ve Türkçe olarak yayınlandı artık. Buda benim hesaptan.
Alışsan birkmazssin zatenbir kere girdim çıktım oyundan bir şey anlamadım. Daha paraşütten atlar atlamaz hemen öldün diyor. Sildim gitti direk.
Online oyunlarla pek aram yok. Fazla da sevmiyorum zaten. Uzun yillar lol oynadim zor biraktim. Bagimlilik yapiyorlar. Dunya kadar oyun varken bir tane oyuna takilip kalmak bana gore degil.Alışsan birkmazssin zaten
Bende gram takılma yok, saatlerce oynadığımı biliyorum. Telimde zaten bir clash royale birde bu oyun varPUBG güzel fakat bir optimizasyona ihtiyacı var çin sürümünde normal ayarlar da oynarken play store'da ki sürümde kasmalar var zaten yakında bir güncelleme daha gelecek

Hocam sen hep s7 gözüyle bakıyorsun bende iyi cihaz yok benim cihaz mütevazi fakat diyorum ki çin sürümünde kasma olmazken benim telefonda bunda neden kasmalar var yine düşük ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum fakat iyi bir optimizasyonla normal ayarlar da oynatabilirlerBendede kasma takılma yok
hocam telefon değiştirme vaktim geldi zaten fakat şu anda durumum müsait değil bu oyunun çin sürümünde takılmadan oynarken normal ayarlarda global sürümde neden düşük ayarlarda onu demeye çalışıyorumBende gram takılma yok, saatlerce oynadığımı biliyorum. Telimde zaten bir clash royale birde bu oyun var
pugb yi yüksek grafikte oynamayı bekliyorum şimdi, yeni güncelleme ile geliyor![]()
Haklısın kardeşde ona benim yapacağım bişey yok. Beta sürümünü bende çok sevmiştim nedeni bot yoktu. Şimdi bot dolu.Level 21 oldum kaç haftadır oynuyorum daha dün akşam anca 17. oldumHocam sen hep s7 gözüyle bakıyorsun bende iyi cihaz yok benim cihaz mütevazi fakat diyorum ki çin sürümünde kasma olmazken benim telefonda bunda neden kasmalar var yine düşük ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum fakat iyi bir optimizasyonla normal ayarlar da oynatabilirler
hocam telefon değiştirme vaktim geldi zaten fakat şu anda durumum müsait değil bu oyunun çin sürümünde takılmadan oynarken normal ayarlarda global sürümde neden düşük ayarlarda onu demeye çalışıyorum
sürekli 1 ve 2 oluyodum, gitgide botlar kalkmaya başlıyor herhaldeEvet hocam rütbe atladıkça botlar kalkıyor ben 29 seviyeyim neredeyse bot yok oyunda tek tükHaklısın kardeşde ona benim yapacağım bişey yok. Beta sürümünü bende çok sevmiştim nedeni bot yoktu. Şimdi bot dolu.Level 21 oldum kaç haftadır oynuyorum daha dün akşam anca 17. oldumsürekli 1 ve 2 oluyodum, gitgide botlar kalkmaya başlıyor herhalde
Ben zaten baştan beri sevmedim Mobile Legends'i hep kasmalar ve ping sorunları vardı kensinden sonra çıkan ve benim de oynadığım Arena Of Valor kensisini geçmiştirSunu da unutmayin oyunu cep telefonunda oynuyorsunuz bilgisayarda degil. Mobil legends gibi lag ve ping problemleri yok. Buna da sukur.
Fifa ultimate team var da bunlar boş durur mu? Çıkarsalar ya nba 2k18 i.
İkisine de para ödiceksin nasıl olsa.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
31 tl
Benim demek istediğim pay to win olmasın artık. Hem para ile satıyor hem de içinde uygulama içi satın alma var. Üstüne de reklam. Yazık.