ibrahimbüyükdemir
Üye
Aynen duydum haberiPubgnin Yapımcısı Tencent Games Ubisofttan %5'lik hisse satın aldı anlaşma geregi Rainbow Six Siege,Far Cry,Ghost Racon , Assasins Creed gibi oyunlari mobile getirebilir yakında
Aynen duydum haberiPubgnin Yapımcısı Tencent Games Ubisofttan %5'lik hisse satın aldı anlaşma geregi Rainbow Six Siege,Far Cry,Ghost Racon , Assasins Creed gibi oyunlari mobile getirebilir yakında
Büyük ihtimalle PUBG tarzında olacak eğer öyle bir şey olursa. Artık adam gibi tek kişilik senaryoya sahip oyunlar azalmaya başladılar. Neden adam gibi bir Rainbow Six ve Assasin's Creed yapımı ile uğraşmıyorlar ki? Android platformunda şöyle sağlam bir AC oyunu yapsalar ne güzel olurdu. Bu arada Candy Crush'ın yapımcısı COD oyunu yapacaktı mobile, ondan bile haber yok ne kadar uzun zaman geçti.Aynen duydum haberi
Valla android'de oynadığım en sağlam oyun Modern Combat 4'dü daha da iyisini bulamadımBüyük ihtimalle PUBG tarzında olacak eğer öyle bir şey olursa. Artık adam gibi tek kişilik senaryoya sahip oyunlar azalmaya başladılar. Neden adam gibi bir Rainbow Six ve Assasin's Creed yapımı ile uğraşmıyorlar ki? Android platformunda şöyle sağlam bir AC oyunu yapsalar ne güzel olurdu. Bu arada Candy Crush'ın yapımcısı COD oyunu yapacaktı mobile, ondan bile haber yok ne kadar uzun zaman geçti.
AynenVideo yalan olmuş![]()

Nadir olsa da free to play olmayan oyunlar varMesele o değil. Her mobil oyunun bir sürü çakması var ve playstore şu anda çöplük durumunda. Free to play denen sistem yüzünden doğru düzgün oyunlar yapmak yerine popüler olan bir şeyi kopyalamaya gidiyorlar. En basit örnek angry birds.

Nadir olsa da free to play olmayan oyunlar var
Örnek : Critical Ops, FWD Assault vs.
Uygulama içi satın alma var fakat oyun pay to win değilŞu Shadowgun'ın yeni oyununu bir de biz deneyelim bakalım![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Free to play olmayan oyun bu mu? FWD Assault'ta da uygulama içi satın alma var.
Kardeş ikisi farklı şeyler. Ben ya bir kere para vericeksin daha da para ödemiceksin tarzı oyunlardan bahsediyorum. Pay to win ile free to play tamamen farklı olaylar. Gameloft un oyunlarında para vermeden ilerleyemezsin. Mutlaka bir yerde tıkanırsın ama bazı şirketlerin oyunlarında da para ödemeden de ilerleyebilirsin.Uygulama içi satın alma var fakat oyun pay to win değil
Hiç beğenmedimShadowgun Cok iyi tavsiye ederim
Dead Rivals Kotu aynen bn shadowgun legends demistimHiç beğenmedim
Gameloft 1.5 sene önce duyurduğu oyunu dead rivals kadar kötü bir gameloft oyunu görmedim oyun bu kadar mı sıkıcı bu kadar mı iğrenç olur rezalet oyun bana göre...