Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Symbian ın batma nedeni nokianın geleceği görememesi ve artık tamamen çökmüş olan bir sistem üzerinde diretmiş olmasıdır. 2007 yılında iphone gibi bir telefon çıktığında sen yenilik yapmak yerine olduğun yerde sayarsan olacağı budur. Gameloft un batacağını ben söylemiştim. Tamamen para odaklı ve oyuncuları düşünmeyen bir sistemle ayakta durmaya çalışıyorlar. Mc versus ve nova legacy faciadan öteye geçemedi. Özellikle paran yoksa ilerleyemezsin mantığını en iyi yapan firma gameloft. Eğer kendilerini biran önce düzeltmezlerse kapanmaları onlar için daha iyi olur. Java da daha iyi grafikleri olması normal. Uygulama içi satın alma yok. Gameloft kendi yaptığı hataların cezasını kendi çekiyor. Nova legacy ve mc versus gibi iki rezalet oyundan sonra nova 10 da gelse artık kendilerini düzeltemezler. Her gün oyun çıkarmak yerine eskiden olduğu gibi az ama kaliteli oyunlar çıkarıp para ile satsalardı bugün bu durumda olmazlardı. Rockstar ı örnek alsınlar biraz.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
THQ, ve digital chocolate'da çok iyi oyunları vardı bunlarda battı maalesef
Şimdiki oyunların boyutları o kadar çok yüksek ki telefonda hafıza bırakmıyor. Birde Ram'i harcıyor. Ayrıca durmadan güncelleme bildirimleri de cabası.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Valla olurda şu gridi androitte görebilirsek coğu kişi oynayamayacak zaten. Ios ta 50 tl ve 4 gb olan oyun android sürümünde daha çok yer kaplar. Amiral gemisi olmayanlar zaten korsan olarakta indirmesinler boşuna.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Şimdiki oyunların boyutları o kadar çok yüksek ki telefonda hafıza bırakmıyor. Birde Ram'i harcıyor. Ayrıca durmadan güncelleme bildirimleri de cabası.
Katılıyorum zamanında benim nokia c5-00 vardı telefonda 128 mb ram vardı ve telefon boşta iken ram miktarı 100 mb veri üzeri oluyordu symbian ram kullanımını çok iyi yapıyordu fakat android denen platform ram düşmanı 2 gb ram var boşta ram miktarı 500-800 MB arası geziyor şaka gibi :D
Valla olurda şu gridi androitte görebilirsek coğu kişi oynayamayacak zaten. Ios ta 50 tl ve 4 gb olan oyun android sürümünde daha çok yer kaplar. Amiral gemisi olmayanlar zaten korsan olarakta indirmesinler boşuna.
Valla oyun gelecek fakat çoğu cihaz kaldıramayak :D
Symbian ın batma nedeni nokianın geleceği görememesi ve artık tamamen çökmüş olan bir sistem üzerinde diretmiş olmasıdır. 2007 yılında iphone gibi bir telefon çıktığında sen yenilik yapmak yerine olduğun yerde sayarsan olacağı budur. Gameloft un batacağını ben söylemiştim. Tamamen para odaklı ve oyuncuları düşünmeyen bir sistemle ayakta durmaya çalışıyorlar. Mc versus ve nova legacy faciadan öteye geçemedi. Özellikle paran yoksa ilerleyemezsin mantığını en iyi yapan firma gameloft. Eğer kendilerini biran önce düzeltmezlerse kapanmaları onlar için daha iyi olur. Java da daha iyi grafikleri olması normal. Uygulama içi satın alma yok. Gameloft kendi yaptığı hataların cezasını kendi çekiyor. Nova legacy ve mc versus gibi iki rezalet oyundan sonra nova 10 da gelse artık kendilerini düzeltemezler. Her gün oyun çıkarmak yerine eskiden olduğu gibi az ama kaliteli oyunlar çıkarıp para ile satsalardı bugün bu durumda olmazlardı. Rockstar ı örnek alsınlar biraz.
Azla yetinen çoğu bulamazmış :D gameloft'da öyle oldu :D

Android Assassin's Creed Unity: Arno's Chronicles Ubisoft Mobile

Ubisoft Mobile oyun ekledim konu açtım tam 20 bölüm hikaye tabanlı oyun bir deneyin oyunu konu açtım onaylanmasını bekliyorum :D

https://www.maxicep.com/forum/konu/...unity-arnos-chronicles-ubisoft-mobile.993248/

Galiba oyun yeni çıktı bir deneyin derim :D şimdiden iyi eğlenceler

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Cadillac34

technogamer2345

Üye
Şuan GTA alternatifi en iyi Open World hangisi Android'te?

• Beğen
Tepkiler: AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bully i oynamanı tavsiye ederim. Yine bir rockstar klasiğidir.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Şuan GTA alternatifi en iyi Open World hangisi Android'te?
Valla yok gibi bir şey gameloft'un oyunlarına bakma derim belli bir oynayıştan sonra paraya itiyor ve can sıkıcı optimizasyon sorunları var gangster serisinin Bully öneririm
Bully i oynamanı tavsiye ederim. Yine bir rockstar klasiğidir.
Hocam Bully android de türkce yok ve çoğu görevi anlamıyorum ingilizcem iyi değil bu sefer de oyundan keyif alamıyorun

• Beğen

technogamer2345

Üye
New Orleans şimdilik bayağı iyi olmuş GTA 4 10th Anniversary Edition gelirse o uzun bir süre zaten en iyisi olur, ama şimdilik modlarla San Andreas'ta oyalanılır yada New Orleans, Vegas Gangsteri falan oynanır. :) Bully iyi değil.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bully e iyi dememen oyunu tam olarak anlayamadığın içindir. Biraz dil gerekiyor bully oynamak için. Ps2 zamanında çıkmış olan en kaliteli yapımlardan birisidir. Oldukça da uzun bir oyun süresine sahip. Androidte doğru düzgün oyun yok zaten. Youtubedan tam çözümlere bakarak oynayabilirsin.

• Beğen

technogamer2345

Üye
Bully e iyi dememen oyunu tam olarak anlayamadığın içindir. Biraz dil gerekiyor bully oynamak için. Ps2 zamanında çıkmış olan en kaliteli yapımlardan birisidir. Oldukça da uzun bir oyun süresine sahip. Androidte doğru düzgün oyun yok zaten. Youtubedan tam çözümlere bakarak oynayabilirsin.

Sen oyuna hikaye ve oyun süresi yönüyle tek taraflı ve tek yönlü bir biçimde yaklaşmışsın. Böyle olmaz ki. Oyunun oynanabilirliği, popülaritesi, güncelliği, sürüş ve kontrollerin kolaylığı veya rahatlığı mobilde önemli şeyler. Maalesef her şey bilgisayardaki gibi değil. Bunlara baktıktan sonra hikayesine oynama süresine bakarsın. İnsanlar zaten 1 hafta oynuyor siliyor. Hikayede kimsenin umrunda değil :)

Sana göre oyunun bağlayıcılığı oynama süresi ve hikaye sanırım. Ama mobilde o haritanın büyüklüğü, sunduğu imkanlar ve akıcılık olarak geçiyor.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sen oyuna hikaye ve oyun süresi yönüyle tek taraflı ve tek yönlü bir biçimde yaklaşmışsın. Böyle olmaz ki. Oyunun oynanabilirliği, popülaritesi, güncelliği, sürüş ve kontrollerin kolaylığı veya rahatlığı mobilde önemli şeyler. Maalesef her şey bilgisayardaki gibi değil. Bunlara baktıktan sonra hikayesine oynama süresine bakarsın. İnsanlar zaten 1 hafta oynuyor siliyor. Hikayede kimsenin umrunda değil :)

Sana göre oyunun bağlayıcılığı oynama süresi ve hikaye sanırım. Ama mobilde o haritanın büyüklüğü, sunduğu imkanlar ve akıcılık olarak geçiyor.
Kardeşim bende telefonumda oynadım ve kontrolleri de gayet rahat. Oyun her yönü ile gayet kaliteli bir yapım. Biraz ingilzce bilirsen hikayesini anlarsın zaten. Gta nın okul versiyonu. Ben olaya tek taraflı bakmıyorum. Bence sen oynayamadığın için oyun hakkında olumsuz düşünüyorsun. Şu anda androidte açık dünya oyun olarak gta serisinden sonra en iyi oyun Bully dir. Bully de birçok şeyi yapma imkanın var zaten.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bully iyi bnde baya oynadim grafikler ve optimizasyon bircok oyundan iyi 3.cü sehir haritasini bile açtım sora oyunu kardesim yanlışlıkla silmis kayıt dosyasıda olmadığından uzun bölümlerden dolayı başlamadım yeniden yani rockstar pc ve konsol kadar mobildede iyi olduğunu bu oyunla bir kez daha kanitladi bnce

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Bully iyi bnde baya oynadim grafikler ve optimizasyon bircok oyundan iyi 3.cü sehir haritasini bile açtım sora oyunu kardesim yanlışlıkla silmis kayıt dosyasıda olmadığından uzun bölümlerden dolayı başlamadım yeniden yani rockstar pc ve konsol kadar mobildede iyi olduğunu bu oyunla bir kez daha kanitladi bnce
ne yazık ki kadere bak :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rules of Survival'ın yapımcısı NetEase Games'ın Fortnite Çakması olan yeni Oyunu Fortcraft Oynanış Videosu Şu Anda ülkemizde kullanılmamaktadır

Link :

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
PCve konsol oyunu olan Dead Island Oyununun Survivors adlı oyunu Android platformunda test aşamasında

Geliştirici: Fish Labs
Reklam: Evet | Çevrimiçi Oyun
Dahili alışveriş içerir: Evet
Android sürümü 5.0
Dil: İngilizce | Boyut: 1 GB

Linkler

Google Play : Eklenecek

APK : Eklenecek

PUBG Mobile Tencent Games Tarafından Play Store'a getirildi fakat ülkemiz için ne zaman sunulacağı belli değil

PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri

Android Sürümü : 5.1.1
RAM : 2 GB

Desteklenen Bazı Cihazlar

Note4
Xiaomi Redmi Note3
SAMSUNG GALAXY J7
OPPO A37F,
OPPO A37FW INTERNATIONAL
Xiaomi Red Mi 3S
Vivo Y53
SAMSUNG GALAXY S6
S7 SAMSUNG GALAXY
LG GOOGLE NEXUS 4
Sony Xperia E5
Birlikte en çok 500+ Android cihazlar desteklenir
Fortnite Mobile Oynanış Videosu

Oyun Yakında Android Cihazlarda...
Bir PC Oyunu daha mobil cihazlara geliyor ARK Survival Evolved Yakında Mobil Cihazlarda :D

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Cadillac34
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
PCve konsol oyunu olan Dead Island Oyununun Survivors adlı oyunu Android platformunda test aşamasında

Geliştirici: Fish Labs
Reklam: Evet | Çevrimiçi Oyun
Dahili alışveriş içerir: Evet
Android sürümü 5.0
Dil: İngilizce | Boyut: 1 GB

Linkler

Google Play : Eklenecek

APK : Eklenecek

PUBG Mobile Tencent Games Tarafından Play Store'a getirildi fakat ülkemiz için ne zaman sunulacağı belli değil

PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri

Android Sürümü : 5.1.1
RAM : 2 GB

Desteklenen Bazı Cihazlar

Note4
Xiaomi Redmi Note3
SAMSUNG GALAXY J7
OPPO A37F,
OPPO A37FW INTERNATIONAL
Xiaomi Red Mi 3S
Vivo Y53
SAMSUNG GALAXY S6
S7 SAMSUNG GALAXY
LG GOOGLE NEXUS 4
Sony Xperia E5
Birlikte en çok 500+ Android cihazlar desteklenir
Fortnite Mobile Oynanış Videosu

Oyun Yakında Android Cihazlarda...
Bir PC Oyunu daha mobil cihazlara geliyor ARK Survival Evolved Yakında Mobil Cihazlarda :D

Daha çok mobile yönelecekler bana kalirsa 2018 pc oyunlarının mobile taşınma yılı olacak

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pubgi mobile türkiye mağazasında yayinlandi

• Beğen

Üst Alt