ibrahimbüyükdemir
Üye
Evet oyun fena çalışmıyor fakat bir optmoptimiza lazımBide tr dil getirseler on numara olur
Evet oyun fena çalışmıyor fakat bir optmoptimiza lazımBide tr dil getirseler on numara olur
1.5 seneye çıkardılar helal olsun ama degmistir bece şimdi denicemShadowgun Legends Yarın Çıkıyor...
Shadowgun Legends Çıktı
Shadowgun Legends ismi gibi efsane bir oyun olmuş kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Oyun baya kasıyor haberin olsun1.5 seneye çıkardılar helal olsun ama degmistir bece şimdi denicem

Bnde hic kasmıyor s7 de 60 fps ultra grafikte oynuyomOyun baya kasıyor haberin olsun![]()
Keske benimde s7'dim olsaBnde hic kasmıyor s7 de 60 fps ultra grafikte oynuyom

Eşyaları satabiliyonki mavi taş karşılığı yer açılıyor entaverdeKeske benimde s7'dim olsa
Seni uyanık madfinger games oğlum dur daha yeni başlamıştık oyuna fakat hemen para istemeye başladın mesela envanterde 16 boş yer vermişin bunlar dolunca yer kalmıyor hemen envanterde yer açmak için para istiyor oyuna bak bende oynamam o zaman 1 buçuk yıl boşa beklemişim yazıklar olsun![]()
Hocam bir kutu var satamıyorsun sadece gerçek para ile açabiliyorsun satamıyorsunEşyaları satabiliyonki mavi taş karşılığı yer açılıyor entaverde
Satiyosun üstündeki kıyafetleri silahlari zirhlariHocam bir kutu var satamıyorsun sadece gerçek para ile açabiliyorsun satamıyorsun
Onu biliyorum bende bir altın kutu var ve satamıyorsun öylece kalıyorSatiyosun üstündeki kıyafetleri silahlari zirhlari
shadowgun legensda oluyor bilen yokmuqya oyunu gamepad olarak görüyor ne yapmam gerekiyor
Maalesef yakında oyun güncelleme ile düzeltir beklemek lazımshadowgun legensda oluyor bilen yokmuq
ben xiaomi telefon kullanıyorumda global beta romdan global roma geçtim sizdede aynı sorun var mıMaalesef yakında oyun güncelleme ile düzeltir beklemek lazım
Xiaomi kullanmıyorum fakat size güncelleme geliyor mu Xiaomi cihazlara ?ben xiaomi telefon kullanıyorumda global beta romdan global roma geçtim sizdede aynı sorun var mı
global beta kullanıyordum her cuma günü güncelleme geliyorduXiaomi kullanmıyorum fakat size güncelleme geliyor mu Xiaomi cihazlara ?
Play Store'a Hızlı bir giriş yapan PUBG PC'de ki çöl haritasını mobile getiriyor yakında gelecek olan güncelleme ile çöl haritası gelecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizde varmı dediğim problemHayır yokglobal beta kullanıyordum her cuma günü güncelleme geliyordusizde varmı dediğim problem
Her akşam çoğunlukla kuzen ve kardeşimle bu oyunu oynuyoruzXiaomi kullanmıyorum fakat size güncelleme geliyor mu Xiaomi cihazlara ?
Play Store'a Hızlı bir giriş yapan PUBG PC'de ki çöl haritasını mobile getiriyor yakında gelecek olan güncelleme ile çöl haritası gelecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çöl haritası muhteşem olacak, haber için teşekkür ederimBizde her gün oynuyoruz fakat bot işi şöyle oluyor galiba sen rütbe atladıkça botlar azalıyor 30 seviyeye geldiğinde hiç bot kalmıyor ben 23 seviyeyim çok az bot vsr hatta bu aralar çok zorlanıyoruz oynarkenHer akşam çoğunlukla kuzen ve kardeşimle bu oyunu oynuyoruzçöl haritası muhteşem olacak, haber için teşekkür ederim
Arkadaşlar zamanında tap tap uygulamsından pugbyi yüklemiştim, baya oynadım lakin bir gün oyun kendiliğinden silindi, tap tap uygulamasındanda kalkmış, bir oyun kendi kendine nasıl silinir anlamış değilim, birde betadaki pugb daha iyiydi, hiç olmazsa bütün oyuncular gerçekti, lakin google playde yayınlanan oyunda çoğu bot, sürekli ya 1 oluyorum yada 2 3, bu ne zamana kadar sürecek acaba merak ediyorum. Sürekli 1 olunca insan sıkılmaya başlıyor, kardeşime yüklettim bu oyunu hergün aralıksız oynuyoruz, baya eğlenceli oluyor.