Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Shadowgun Legends Yarın Çıkıyor...
Shadowgun Legends Çıktı :D
Shadowgun Legends ismi gibi efsane bir oyun olmuş kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Shadowgun Legends Yarın Çıkıyor...
Shadowgun Legends Çıktı :D
Shadowgun Legends ismi gibi efsane bir oyun olmuş kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim
1.5 seneye çıkardılar helal olsun ama degmistir bece şimdi denicem

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Bnde hic kasmıyor s7 de 60 fps ultra grafikte oynuyom
Keske benimde s7'dim olsa :D
Seni uyanık madfinger games oğlum dur daha yeni başlamıştık oyuna fakat hemen para istemeye başladın mesela envanterde 16 boş yer vermişin bunlar dolunca yer kalmıyor hemen envanterde yer açmak için para istiyor oyuna bak bende oynamam o zaman 1 buçuk yıl boşa beklemişim yazıklar olsun :D

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Keske benimde s7'dim olsa :D
Seni uyanık madfinger games oğlum dur daha yeni başlamıştık oyuna fakat hemen para istemeye başladın mesela envanterde 16 boş yer vermişin bunlar dolunca yer kalmıyor hemen envanterde yer açmak için para istiyor oyuna bak bende oynamam o zaman 1 buçuk yıl boşa beklemişim yazıklar olsun :D
Eşyaları satabiliyonki mavi taş karşılığı yer açılıyor entaverde

• Beğen
Tepkiler: AIS
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya oyunu gamepad olarak görüyor ne yapmam gerekiyor

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
ben xiaomi telefon kullanıyorumda global beta romdan global roma geçtim sizdede aynı sorun var mı
Xiaomi kullanmıyorum fakat size güncelleme geliyor mu Xiaomi cihazlara ?
Play Store'a Hızlı bir giriş yapan PUBG PC'de ki çöl haritasını mobile getiriyor yakında gelecek olan güncelleme ile çöl haritası gelecek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Play Store'a Hızlı bir giriş yapan PUBG PC'de ki çöl haritasını mobile getiriyor yakında gelecek olan güncelleme ile çöl haritası gelecek
global beta kullanıyordum her cuma günü güncelleme geliyordu :D sizde varmı dediğim problem

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
turancen

turancen

Üye
Her akşam çoğunlukla kuzen ve kardeşimle bu oyunu oynuyoruz :D çöl haritası muhteşem olacak, haber için teşekkür ederim
Arkadaşlar zamanında tap tap uygulamsından pugbyi yüklemiştim, baya oynadım lakin bir gün oyun kendiliğinden silindi, tap tap uygulamasındanda kalkmış, bir oyun kendi kendine nasıl silinir anlamış değilim, birde betadaki pugb daha iyiydi, hiç olmazsa bütün oyuncular gerçekti, lakin google playde yayınlanan oyunda çoğu bot, sürekli ya 1 oluyorum yada 2 3, bu ne zamana kadar sürecek acaba merak ediyorum. Sürekli 1 olunca insan sıkılmaya başlıyor, kardeşime yüklettim bu oyunu hergün aralıksız oynuyoruz, baya eğlenceli oluyor.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Her akşam çoğunlukla kuzen ve kardeşimle bu oyunu oynuyoruz :D çöl haritası muhteşem olacak, haber için teşekkür ederim
Arkadaşlar zamanında tap tap uygulamsından pugbyi yüklemiştim, baya oynadım lakin bir gün oyun kendiliğinden silindi, tap tap uygulamasındanda kalkmış, bir oyun kendi kendine nasıl silinir anlamış değilim, birde betadaki pugb daha iyiydi, hiç olmazsa bütün oyuncular gerçekti, lakin google playde yayınlanan oyunda çoğu bot, sürekli ya 1 oluyorum yada 2 3, bu ne zamana kadar sürecek acaba merak ediyorum. Sürekli 1 olunca insan sıkılmaya başlıyor, kardeşime yüklettim bu oyunu hergün aralıksız oynuyoruz, baya eğlenceli oluyor.
Bizde her gün oynuyoruz fakat bot işi şöyle oluyor galiba sen rütbe atladıkça botlar azalıyor 30 seviyeye geldiğinde hiç bot kalmıyor ben 23 seviyeyim çok az bot vsr hatta bu aralar çok zorlanıyoruz oynarken

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Dead Rivals Play Store'da Ön Kayıtta

• Beğen

Üst Alt