Android için araynın ismini söyleme uygulaması (türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
resimdeki yazılar okunmuyor tarif edebilir misiniz?

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
Kurduktan sonra ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings e Default engine den Svox Classic TTS yi seçeceksiniz.
demişsin ama hangi ayarlardan onu bulamadım tlf htc one v birde resimleri buyutedilirmisin bişi anlaşılmıyoo

superfresh

Üye
Arkadaşlar, gelen mesajı direk okuması için nasıl ayar yapılıyor, bende program çalışıyor,ancak okuması için mesajın üzerine basıp oku seçeneğinden sonra okuyor.

gadanalam

Üye
ARkadaşlar yeni sürümü marketten indirebilirsiniz cem ve leyla her ikiside mevcut olmazsa burayada eklerim ics içinde güncellemesi çıktı
Kardeş samsung galaxy s2 de svox diye birşey görünmüyor. Yani menüde var ama ayarlarda görünmüyor. Türkçe dil paketini de yüklediğim halde menüden svox'a girince dil paketini yeniden yüklememi istiyor. Bildiğim kadarıyla dil paketi de demo sürüm olduğu için 3-5 gün sonra işlerliğini yitiriyor. Bu sorunu halledebilen var mı?

avvci_81

Üye
arkadaş samsung un hangi modelini kullanıyorsun bende galax s3 var ama ben o ayarlar voice input kısmında kaldım onları bulamadım

beysehirden

beysehirden

Üye
çıkartma istisnası diyor türkçe dil paketini yüklerken anlamadım gitti

tuzlali

Üye
madem bişe anlatıyorsun devamını getir bari

• Beğen
Tepkiler: Bahoz47

yaris001

Üye
ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş bende çalıştı

esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler

hernandess

Üye
Svox cem için ayarlar + ses giriş çıkışı + metinden - sese ayarlarından svox tts seçilmesi gerek motor kısmından cem secildilden sonra sd karta yükleme yapıyor... talkomede gir enable sms alerts işaretli olacak enable sms partern ne tıkla % (yüzde) işareti dursun konuşmada boşluk saglaması için % işareti önündeki yazıyı değiştir iştedigini söylesin bende Mesajınız var sahip demekde... :) read sms text işaretlerseniz smslerinizi okurgelen mesaj içerigini read sms pattern tıklayıp % işareti önüne istediginizi yazın bende okuyorum yazıyor okuyorum dedikden sonra gelen mesajda ne yazıyorsa onu okuyor anlamayan varsa resim eklemeye çalışırım... Programı aylardır kullanıyorum çok memnunum ve tavsiye ederim yorumlara hızlıca baktım yapamayan arkadaşları görünce belki bir faydam olur düşüncesi ile yorum yapmak istedim... svox ve türkçe eklentiye ellemediginiz müddetçe duruyor tek tıklama ekrana sürekli instal secenegini cıkartıyor...

hobiciakvaryum

Üye
arkadaşlar android 4 versiyonlarında çalışıyormu

Heroata

Heroata

Üye
Nie tek link koymadn xd guzele benzio ama tek linkde toparlarmsnz

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Yaptım ama seslendirme sanki f klavye gibi olmuş

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Yalnız şöyle bir sıkıntı oluyor Blackmarketim olduğu için güncellemek istiyor,güncellerken ayrıştırma hatası veriyor Talk To Me güncelleniyor ama diğer programlar eski olduğu için çalışmıyor

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Bugün türkçe ses lisans hatası verdi

uffffo

Üye
Emekleriniz için teşekkür ederim. fakat ben Galaxy S2 kullanıyorum zannedersem rootsuz olmuyor. Ayarlar-Dil ve Giriş-Metinden konuşmaya çıkış-Sürüş modu-altta Sürüş modu ayarları bulunuyor.Yüklediğim programlar ilgili bölümlerde görünmüyor ayrıca cem sesi tekrar indirmek için internete bağlanmak istiyor.Galaxy S2 yardım isteyen arkadaşlara duyurulur root yapmalısınız buda tlf. ayarlarının bozulması demektir.

bora 35

Üye
s.a note iki kullanıcısıyım telefo nu yeni aldığım için pek bilgi sahibi değilim rica etsem not 2 için kurulumu bana açıklayabilirmisiniz kurulum resimlerinde ayarlardan sonraki ses giriş ve çıkış menüsü bende nerede bulamadım tşkler

bukel

Üye
Teşekkürler.

mystiery_

mystiery_

Üye
Bayan sesi yokmu?

tevez2132

Üye
Teşk bunun bide leyla diye ses eklentisi var onuda upload edin

Üst Alt