Kardeş samsung galaxy s2 de svox diye birşey görünmüyor. Yani menüde var ama ayarlarda görünmüyor. Türkçe dil paketini de yüklediğim halde menüden svox'a girince dil paketini yeniden yüklememi istiyor. Bildiğim kadarıyla dil paketi de demo sürüm olduğu için 3-5 gün sonra işlerliğini yitiriyor. Bu sorunu halledebilen var mı?ARkadaşlar yeni sürümü marketten indirebilirsiniz cem ve leyla her ikiside mevcut olmazsa burayada eklerim ics içinde güncellemesi çıktı
read sms text işaretlerseniz smslerinizi okurgelen mesaj içerigini read sms pattern tıklayıp % işareti önüne istediginizi yazın bende okuyorum yazıyor okuyorum dedikden sonra gelen mesajda ne yazıyorsa onu okuyor anlamayan varsa resim eklemeye çalışırım... Programı aylardır kullanıyorum çok memnunum ve tavsiye ederim yorumlara hızlıca baktım yapamayan arkadaşları görünce belki bir faydam olur düşüncesi ile yorum yapmak istedim... svox ve türkçe eklentiye ellemediginiz müddetçe duruyor tek tıklama ekrana sürekli instal secenegini cıkartıyor...