Android için araynın ismini söyleme uygulaması (türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

yıldıray42

Üye
Önce Türkçe eklentiyi kurun ve çalıştırın,
2- Sonra svox ses motorunu kurun
3- Kurduktan sonra ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings e Default engine den Svox Classic TTS yi seçeceksiniz.
bu ayar sayfasının altında da Svox Classic TTS kutucuğunu işaretleyin.
4. Adımda gelem mesajlar ve mailler ve alarmı okuması için talktome programını kuruyoruz. Talktome ayarlarını nasıl yapacağımızı alttaki resimlerden görebilirsiniz.
5. Adımda MoonReaderPro programını kurarak e kitapları açıp sesli olarak dinleyebilirsiniz.
GÜNLERDİR YAPAMADIM YARDIM EDİNNNNNN.

• Beğen
Tepkiler: zaza112

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Önce Türkçe eklentiyi kurun ve çalıştırın,
2- Sonra svox ses motorunu kurun
3- Kurduktan sonra ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings e Default engine den Svox Classic TTS yi seçeceksiniz.
bu ayar sayfasının altında da Svox Classic TTS kutucuğunu işaretleyin.
4. Adımda gelem mesajlar ve mailler ve alarmı okuması için talktome programını kuruyoruz. Talktome ayarlarını nasıl yapacağımızı alttaki resimlerden görebilirsiniz.
5. Adımda MoonReaderPro programını kurarak e kitapları açıp sesli olarak dinleyebilirsiniz.
GÜNLERDİR YAPAMADIM YARDIM EDİNNNNNN.
ics mi kullanıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: zaza112

bladeone45

Üye
kardeşim öncelikle program için çok sağol.allah razı olsun.ama bende s3 var dediklerini harfiyen yaptım.sovks ses motorundan ayarları tıklıyorum ama bir türlü açılmıyor ayarlar neden olabilir?

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle program için çok sağol.allah razı olsun.ama bende s3 var dediklerini harfiyen yaptım.sovks ses motorundan ayarları tıklıyorum ama bir türlü açılmıyor ayarlar neden olabilir?
s3 ics ile geldiği için marketten ics uyumlu svoks indirin ardıncan cem ve leyla seslendirmelerini indirin ben denedim oldu

bladeone45

Üye
teşekkür ederim kardeşim

frarslan

Üye
ben de kurdum. gelen aramada atayanın ismini söylüyor. fakat müzik çalarken arkasından söylüyor. dolayısıyla istediğim şekilde olmadı. bunun sebebi custom rom kullanmamdan dolayı olabilir mi? orjinal romda kullanmıştım bir keresinde ve müzik çalmadan arayan....... diye söyleyip sonra müzik çalıyordu.

Bluestar*

Bluestar*

Üye
Arkadaşım benim telefonum versiyon 2.3.5 ve bu resimdeki ayarlar menusu menusu benim telefon da yok. Bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz.

orhankoc

orhankoc

Üye
ekrandaki menu bizim s2 lerde yok.4.0.3 de değişti resimleri tekrar eklermisiniz.bir türlü yapamadım

evet arkadaşa katılıyorum bende note 4.0.4 kullanıyorum bende bi türlü ayarlıyamadım resimleri güncellermisiniz lütfen...

ramana

Üye
evet arkadaşa katılıyorum bende note 4.0.4 kullanıyorum bende bi türlü ayarlıyamadım resimleri güncellermisiniz lütfen

ramana

Üye
Tesekkurler

Q

sonylive

Üye
Sony live çalişti teşşekkürler ben bunun kendi sesimle yaptim isteyene gönderiyim

drag10

drag10

Üye
ayarlarda le bir seçenek yok birazdahaiyi aıklarmısınız olmuyor neo kullanıyorum

m.ermis

m.ermis

Üye
Yükledim galaxy W i8150 de çalıştı teşekkürler

metropolice55

Üye
kardeşim çok teşşekür ederim ellerine sağlık

teknikeraykut

Üye
pkı o ektekı ses dosyalarından 1 tanesını kurmamız yeterlı ouyor mu

efsanevii

efsanevii

Üye
deneme fırsatım olmadığı için sadee tşkler edebiliyorum.... :)

satonet27

Üye
4.0.4 galaxy s2 için ne yapmamız gerekiyo

kitap okuma özellği de mi var ?

ramana

Üye
bu ses motoru için yardımcı olan arkadaşa teşekkürler .leyla nın sesini yüklermisiniz? ya da daha değişik seslendirmesi olan paylaşırsa memnun olurum iyi çalışmalar.

Free07

Free07

Üye
benimde note 4.0.4 olmadı. yeni sürüm svox ses dosyasını tanımıyor illa marketten indirmemizi istiyor..

filozof79

Üye
ellerine sağlık .telefonum galaksy s2 denedim çalıştırdım çok güzel oldu.uzun zamandır araştırıyordum,güzel bir çalışma olmuş :)

Üst Alt