Android Finder Pro 4.5 , Telefonunu nereye koyduğunu hatırlamıyor musun? İçeri =)

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
Aynen bak orda kovboy muzigi var mwsela onu sec basili tut uzerine ekranda onu sectigine dair bi ileti cikacak ortada sonra uygulamDan cik cihazi normale al yani ekran kapali moda o muzige yakin islik cal cihaz oter:)

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Aynen bak orda kovboy muzigi var mwsela onu sec basili tut uzerine ekranda onu sectigine dair bi ileti cikacak ortada sonra uygulamDan cik cihazi normale al yani ekran kapali moda o muzige yakin islik cal cihaz oter:)

Oradaki seçtiğimiz müzik yakın bir ses mi çıkaracağız

Apache11

Apache11

Üye
Calıstı...calmasını istedigin sarkıyı sec enable olamsına dikkat et..sonra ana ekrana dön tus kilidini kapatıp ıslıgı cal oluyor..bende yeni yapabildimmkac haftadır :)
Eyvallah kardesim sende saol ;)
Kardesim sagolasın..ugrasmak istememistim ilk basta olmayınca :) üşengeçlik başa bela..

tayren

tayren

Üye
Calıstı...calmasını istedigin sarkıyı sec enable olamsına dikkat et..sonra ana ekrana dön tus kilidini kapatıp ıslıgı cal oluyor..bende yeni yapabildimmkac haftadır :)
Kardesim sagolasın..ugrasmak istememistim ilk basta olmayınca :) üşengeçlik başa bela..
Bende tam tersi olana kadar urasirim ve de pes ettirne kDar hemde :)

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Bende ugrastim ama açılınca program titriyor az telefon dedim arkaplanda hata veriyor herhalde

Apache11

Apache11

Üye
Bende tam tersi olana kadar urasirim ve de pes ettirne kDar hemde :)
Ne bilim yaşlanıyoruz ondan heralde 30 yaşındada uğraşılmıyoki...taa 6600 ım varken bu siteyi kullanıyodum..eski hesabımı askere gidince unuttum :) neyse teşekkürler tekrar..

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Ok
Ne bilim yaşlanıyoruz ondan heralde 30 yaşındada uğraşılmıyoki...taa 6600 ım varken bu siteyi kullanıyodum..eski hesabımı askere gidince unuttum :) neyse teşekkürler tekrar..
Estf kardesim rja ederiz

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Çalışıyor. Aktif etmeniz gerek aynı zamanda seçeneklerden müziği seçebilirsiniz. Islık otturunce sorunsuz çalışıyor ayrıca hassasiyet ayarı da var. Mobilde olduğumdan resim atamiyorum ama akşam halletmeye çalışırım

• Beğen
Tepkiler: Apache11
0MG90

0MG90

Üye
Güzelmiş teşekkürler.

speedcovboy

Üye
tesekkurler

Üst Alt