Kolay Engelleyici Pro v6.0

Sponsorlu Bağlantılar

lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
Kolay Engelleyici Pro v6.0
Birisi sizi sürekli olarak can sıkıcı aramalarla rahatsız mı ediyor? Onları karalisteye eklemek ister misiniz? O zaman Arama ve SMS Kolay Engelleyiciyi şimdi indirin, çünkü bu kişiyi anında kendi karalistenize eklemeniz için harika bir çözüm. Bu yüzden sizi kim ararsa arasın, eğer cevap vermek istemiyorsanız, Arama ve SMS Kolay Engelleyici size onları engellemede ve kendi karalistenizi oluşturmada yardımcı olacak.

Bu uygulamayla birlikte, istenmeyen aramalar hakkında tedirgin olmanıza gerek yok ve onları cevaplamak için vaktinizi harcamayacaksınız - sadece karalisteye ekleyin. Ajandanızı temiz tutmanızı ve spam gönderenlerden uzak durmanıza yardımcı olacağız - onları sadece karalisteye eklemeniz yeterli!

Siz istemediğiniz sürece kimse sizi rahatsız edememeli, o yüzden çekinmeyin. İstenmeyen herkesi kendi karalistenize ekleyebilecek en iyi ve en kaliteli Arama ve SMS engelleme aracına erişmek için yalnızca indir butonuna basın. En sonunda aramalarınız ve mesajlarınız üzerinde tam bir kontrole sahip olacaksınız, bu nadir fırsatı kaçırmayın!

Uygulamanın ilginç özelliklerine bir göz atın:
- Karalistedeki numaralar sessiz bir şekilde ve hiçbir uyarı göstermeden engellenir.
- Uygulama telefon hafızanızda ve işlemcinizde çok fazla yer kaplamaz.
- Uygulama karalistenizden otomatik olarak gereksiz aramaları engelleyebilir.
- Karaliste ile - Arama Engelleme uygulaması arama bekleme sıranızda bulunan aramaları engelleyebilir.
- Eğer isterseniz bilinmeyen ve özel numaraları engelleyebilirsiniz.
- Engellenen günlüğünden engellenmiş aramaları kolayca kontrol edebilirsiniz ve eğer ihtiyacınız olursa uygulamanın yerleşik yedekleme araçlarını kullanarak karaliste ve engelleme günlüğünün kayıtlarını tutabilirsiniz.
- Uygulama tüm engellenen aramalar ve SMS'leri bir günlükte tutarak engellenen numaralardan gelen hiçbir arama kaydını ya da mesajını kaybetmemenizi sağlar.

Uygulamayı indirin ve parmaklarınızın ucunda sorunsuz arama yönetiminin tadını çıkarın. Kullanıcı dostu uygulama telefonunuzda harika bir şekilde çalışacak.

Play Store'dan kaldırılmış durumda.




İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 


aycan54

Üye
Ellerine Sağlık.
 
  • Beğen
Tepkiler: lordalexandre
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Paylaşım için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: lordalexandre
avantis

avantis

Üye
Marketten neden kaldırılmış?
 


Üst Alt