Android Finder Pro 4.5 , Telefonunu nereye koyduğunu hatırlamıyor musun? İçeri =)

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
kardeşşş teşekkür ederim olduu ya bu ne süper bişey miş arka odaya koydum ıslık çaldım başka odada nası çalıyooo süpppeerrr...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kardeşşş teşekkür ederim olduu ya bu ne süper bişey miş arka odaya koydum ıslık çaldım başka odada nası çalıyooo süpppeerrr...

Tebrikler güzel günlerde kullan :) bende evde kullanıyorum dışarıda devamlı ekran açılması olursa diye dışarıda iken kapatıyorum

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
ben ıslık çalamıyom ama olmuyor çalamıyorumben ıslık çalamıyom ama olmuyor çalamıyorum

bayloko

Üye
Tesekkur

superfresh

Üye
Teşekkürler, kullanışlı bir program.

speedcovboy

Üye
teşekkürler

teşekkürler

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler.

kewell777

kewell777

Üye
Apache11

Apache11

Üye
Ya yapamadım ille root lumu olması lazım..

Son düzenleme:
zayif4646

zayif4646

Üye
bir link atarmisiniz ben indiremedim .

Apache11

Apache11

Üye
Aktif ediyorum..ingilizce olmasından zorlanıyorum biraz..mesela hala ıslıkla aktif edemedim :) ve istediğim sesi çıkartması için ne yapıcam...

duha01

duha01

Üye
Tesekkürler..

KayraBey

KayraBey

Üye
Aktif ettim ıslık çalıyorum ama nafile... Hiç icraat yok

tayren

tayren

Üye
Tesekkurler

Apache11

Apache11

Üye
Nasıl calıstıgını detaylı bi anlatın..indirdim öylece kaldı..ne ıslığa cvp veriiyo ne bişey..kendi istedigimiz gibi bağırmasını nasıl sağlıyoruz

tayren

tayren

Üye
Nasıl calıstıgını detaylı bi anlatın..indirdim öylece kaldı..ne ıslığa cvp veriiyo ne bişey..kendi istedigimiz gibi bağırmasını nasıl sağlıyoruz

Dogrudur google playeden indirdim suan calisiyo bu calismadi yinede teseskkurler

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Google play den bende indirdim o da calismiyor değişik bir program

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Dediklerini yaptım aynı şekilde ama calismiyor anlamadım neden uygulama açılınca titreşim ile açılıyor sende de o şekilde mi ?

Üst Alt