Aynen bak orda kovboy muzigi var mwsela onu sec basili tut uzerine ekranda onu sectigine dair bi ileti cikacak ortada sonra uygulamDan cik cihazi normale al yani ekran kapali moda o muzige yakin islik cal cihaz oter![]()
Oradaki seçtiğimiz müzik yakın bir ses mi çıkaracağız
Aynen kRdesim
EyvAllah kardeşim deneyeceğim bir bakalım.
Eyvallah kardesim sende saolTm kardeşim şimdi sıkıntı yok sağolasın.
Kardesim sagolasın..ugrasmak istememistim ilk basta olmayıncaEyvallah kardesim sende saol![]()
üşengeçlik başa bela..Bende tam tersi olana kadar urasirim ve de pes ettirne kDar hemdeCalıstı...calmasını istedigin sarkıyı sec enable olamsına dikkat et..sonra ana ekrana dön tus kilidini kapatıp ıslıgı cal oluyor..bende yeni yapabildimmkac haftadır
Kardesim sagolasın..ugrasmak istememistim ilk basta olmayıncaüşengeçlik başa bela..

Ne bilim yaşlanıyoruz ondan heralde 30 yaşındada uğraşılmıyoki...taa 6600 ım varken bu siteyi kullanıyodum..eski hesabımı askere gidince unuttumBende tam tersi olana kadar urasirim ve de pes ettirne kDar hemde![]()
neyse teşekkürler tekrar..Sorun kalmadi demiBende ugrastim ama açılınca program titriyor az telefon dedim arkaplanda hata veriyor herhalde

Sorun kalmadi demi![]()
Estf kardesim rja ederizNe bilim yaşlanıyoruz ondan heralde 30 yaşındada uğraşılmıyoki...taa 6600 ım varken bu siteyi kullanıyodum..eski hesabımı askere gidince unuttumneyse teşekkürler tekrar..