Android de yapamadıgınız şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
bugün not2 ile ilgili 1-2 saat video izledim ve şoktayım. Bu bilgisayara bağlı olmayacak olan iok telefonum olacak. Çok iyi yav. 3-4yıl sonra daha iyi bir not alacağıma bile kesin gözüyle bakıyorum :ehe ilerigörüşlülük işte :zuhaha: belki ozamana wpli not olur:hmmm işte ozaman :naughty:

bak unutma bunu hiçbir cep telefonu bir bilgisayar gibi olamaz ! :evet: kendi görüşüm

aleranol

aleranol

Üye
dostu kesin konuşmayın derim. Zaten ileride teknoloji tam anlamıyla mobil olacağı için sabit sistem kalırsa onları sadece mühendislik amaçlı olarak kullanıcaktır insanlar. Dlna vs. Çok gelişti. Birtek bizde çok gelişmedi o ayrı tabi.

amcalu1

amcalu1

Üye
Herşey mobile kayıyor ilerde bilgisayar kullanmayiz

15097

15097

Üye
Önyargılı olmamak gerek bu tür konularda.Yakında office 10 ios ve android'e geliyor.mart ayında da office 13 gelecek. :evet:

kmesne

kmesne

Üye
şu alrenolun bahsettiği program bulundumu ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
O da olacak yakında arabayı android telefondan kontrol edebileceğiz yakında bi de birisiyle konuşurken rehbere girilimiyor falan diyenler home tuşuna basmayı denesin ben konuşurken oyun oynadığımı biliyorum

Nokia fanı değilim ama C7 ile BMW kullanılıyordu. Youtube de videosu var.

kabil486

Üye

dediğim google granslate değildi çok daha manyak birşeydi. :) ayrkca iphone daki 1000kere bile indirilmemiş bazı uygulamalar var ne yazıkki kimse bilmiyor onları anca benimgibi hobbycilerin işine yarar :/

Kardes andridte de var o bende bi ara vardi kamerayi yaziya tutuosun cevirio ama k.bajma programin adini hatirlayamadim

15097

15097

Üye
Google goggles ceviriyor ama once fotografini cekmek gerekiyor edit: cekip ayarini yaptiktan sonra ceviriyor yani ceker cekmez degil

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi resmi serbest sekilli kesemiyorum mesela.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ona ozel ama

- - - Eklendi - - -

androidin eksigini cikarmak icin soylemedim aslinda. ihtiyacim olan biseydi konu acmaya gerek kalmaz belki diye buraya yazdim:D

esokmen

esokmen

Üye
Ben gayet memnunum android telefonumdan. Guncelleme gelmeyec falan ama olsun sistem kastiktan sonra guncelleme olunsa ne olur :) ihtiyaclarima yetiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konuyu saptırmayın bakalım kısa ve öz cevaplar yeterli.

Üst Alt