PriZm Üye 15097' Alıntı: aynı işten kasıt ne Genişletmek için tıkla ... ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen
15097' Alıntı: aynı işten kasıt ne Genişletmek için tıkla ... ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen
15097 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen Genişletmek için tıkla ... Gogles daha işlevsel yani Türkçeye çevirmesi iyi mi bari goglesin
~N.A.W.Y~' Alıntı: ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen Genişletmek için tıkla ... Gogles daha işlevsel yani Türkçeye çevirmesi iyi mi bari goglesin
aleranol Üye 15097' Alıntı: merak ettim hangi uygulamaymış o Genişletmek için tıkla ... ah bi adı aklıma gelse. Önce discovery de gördüm sonrada arkadaşıma yüklemiştim gadget şovda telefonları kapıştırıyorlardı
15097' Alıntı: merak ettim hangi uygulamaymış o Genişletmek için tıkla ... ah bi adı aklıma gelse. Önce discovery de gördüm sonrada arkadaşıma yüklemiştim gadget şovda telefonları kapıştırıyorlardı
15097 Üye aleranol' Alıntı: ah bi adı aklıma gelse. Önce discovery de gördüm sonrada arkadaşıma yüklemiştim gadget şovda telefonları kapıştırıyorlardı Genişletmek için tıkla ... düşün düşün aklına gelirse bana pm at
aleranol' Alıntı: ah bi adı aklıma gelse. Önce discovery de gördüm sonrada arkadaşıma yüklemiştim gadget şovda telefonları kapıştırıyorlardı Genişletmek için tıkla ... düşün düşün aklına gelirse bana pm at
PriZm Üye 15097' Alıntı: Gogles daha işlevsel yani Türkçeye çevirmesi iyi mi bari goglesin Genişletmek için tıkla ... bildiğin Google Translate kullanıyor
15097' Alıntı: Gogles daha işlevsel yani Türkçeye çevirmesi iyi mi bari goglesin Genişletmek için tıkla ... bildiğin Google Translate kullanıyor
aleranol Üye ya zaten steve jobstan sonra apple bişeye benzememeye başladı gözümden düştü. Yenilik büle gelmiyor artık. Evet o googlenin de öyle bir uygulaması vardı amaaan lanet firma.
ya zaten steve jobstan sonra apple bişeye benzememeye başladı gözümden düştü. Yenilik büle gelmiyor artık. Evet o googlenin de öyle bir uygulaması vardı amaaan lanet firma.
15097 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen Genişletmek için tıkla ... ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki
~N.A.W.Y~' Alıntı: ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor. + Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen Genişletmek için tıkla ... ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: bildiğin Google Translate kullanıyor Genişletmek için tıkla ... özel bir uygulamaydı. Google değildi.
~N.A.W.Y~' Alıntı: bildiğin Google Translate kullanıyor Genişletmek için tıkla ... özel bir uygulamaydı. Google değildi.
PriZm Üye 15097' Alıntı: ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki Genişletmek için tıkla ... var istersen biraz sonra ss atabilirim şuan telefon kapalı da yeni kernel yükledim - - - Eklendi - - - aleranol' Alıntı: özel bir uygulamaydı. Google değildi. Genişletmek için tıkla ... ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim
15097' Alıntı: ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki Genişletmek için tıkla ... var istersen biraz sonra ss atabilirim şuan telefon kapalı da yeni kernel yükledim - - - Eklendi - - - aleranol' Alıntı: özel bir uygulamaydı. Google değildi. Genişletmek için tıkla ... ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim
15097 Üye Benim iPhone'umda neden yok o zaman Bir de google goggles'in app'ini app store'da bulamadım.Google search uygulamasının içindeymiş
Benim iPhone'umda neden yok o zaman Bir de google goggles'in app'ini app store'da bulamadım.Google search uygulamasının içindeymiş
Kerim. Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: var istersen biraz sonra ss atabilirim şuan telefon kapalı da yeni kernel yükledim - - - Eklendi - - - ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim Genişletmek için tıkla ... ben atiyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
~N.A.W.Y~' Alıntı: var istersen biraz sonra ss atabilirim şuan telefon kapalı da yeni kernel yükledim - - - Eklendi - - - ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim Genişletmek için tıkla ... ben atiyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kerim. Üye aleranol' Alıntı: ama o uygulama tam otomatikti. Yani vurgu yok kendisi çeviriyor. Genişletmek için tıkla ...
aleranol' Alıntı: ama o uygulama tam otomatikti. Yani vurgu yok kendisi çeviriyor. Genişletmek için tıkla ...
PriZm Üye aleranol' Alıntı: ama o uygulama tam otomatikti. Yani vurgu yok kendisi çeviriyor. Genişletmek için tıkla ... googles yapıyor bunu
aleranol' Alıntı: ama o uygulama tam otomatikti. Yani vurgu yok kendisi çeviriyor. Genişletmek için tıkla ... googles yapıyor bunu
kmesne Üye aleranol' Alıntı: yazıları ingilizceden türkçeye iostaki gibi kağıt üzerinde direk çevirmek. Bu çok havalı lanet olsun. Sırf bunun için iphone qlınır. Genişletmek için tıkla ... adı ne onun - - - Eklendi - - - ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız
aleranol' Alıntı: yazıları ingilizceden türkçeye iostaki gibi kağıt üzerinde direk çevirmek. Bu çok havalı lanet olsun. Sırf bunun için iphone qlınır. Genişletmek için tıkla ... adı ne onun - - - Eklendi - - - ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız
15097 Üye kmesne' Alıntı: adı ne onun - - - Eklendi - - - ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyor adını
kmesne' Alıntı: adı ne onun - - - Eklendi - - - ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyor adını