Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıkmamış amaBu yıl çıkacak oyunlar: Fifa 15, Gta vice city multiplayer, Real football 14, Real football 15, Hitman, Splinter cell, Aspalt 9, Need for speed shift 3, Need for speed most wanted 2014, Age of empires 2.Asphalt 9, Need for speed serisi gelen yıl çıka bilir.
Çıkmamış amaBu yıl çıkacak oyunlar: Fifa 15, Gta vice city multiplayer, Real football 14, Real football 15, Hitman, Splinter cell, Aspalt 9, Need for speed shift 3, Need for speed most wanted 2014, Age of empires 2.Asphalt 9, Need for speed serisi gelen yıl çıka bilir.
NFS most wanted in yenisini yapacaklarını sanmam , shift 3 mantıklı ... Asphalt 9 , Nova 4 , Modern Combat 5 , Amazing Spiderman 2 , Bully (rockstarın okul oyunu ) ... Ben böyle düşündüm arkadaşkar ... Şöyle bir şey olsa ne güzel olurdu ; 2015 e doğru sony god of war 1 i android e çıkarsa
AIS
Üye
Bunu buldum nova 4..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4
nurcu00
Üye
Kardeş dead trigger 2 cıktı fifa 14 cıktı real footbal 14 le pes 14 cıksa cıkardı onlar da cıkmaz
HASALP46
Üye
Fifa 14 ve Dead Trigger 2 Çıktı zaten
tirisis07
Üye
Age Of Empires Haziranda Geliyor Beyler
Anil-D
Üye
Hep oyunlar gelecek ama biz görmüyoz yani
tirisis07
Üye
Microsoft tan açıklama öle oldu. Herkes bir birbirinin yalancısı hocam..