Android bir telefon almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan625

Üye
    Konu Sahibi
Android bir telefon almak istiyorum
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi android bir telefon almak istiyorum.Bu benim ilk android deneyimim olacak.Bu yüzden size sormak istedim.Maxsimum 1500 tl lik ve güncelleme sorunu olmamasını istiyorum(lg nin güncellemeleri geç çıkarttığı gibi).Rahatça oyun oynatacak güzel sağlam bir telefon istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum

klongs

klongs

Üye
galaxy s2

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S3 derdim ama s2 varken 800'lira fazla vermeye geri yok. Tahmini konuşuyorum yani.

furkey

Üye
Samsung dan uzak dur yoksa pişman olursun (tecrubeyle sabittir)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sırasıyla
iPhone 4
Galaxy SII
Sony XPERIA Arc S

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Xperia arc s tek geçerim bende alıcağım 1 ay içinde para biriktiriyorum yukarıda bi arkadaşın dediği gibi samsungdan uzak dur kardeş :=)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
xperia dan uzak durun kardeş

Türe

Türe

Üye
Galaxy S2 , Htc One S , Sony Xperia S

furkan625

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler 2 saat kadar önce galaxy s2 aldım çok heyecanlıyım telefonu çözmeye çalışıyorum

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Türe kardeşim ıphone serisinde IPHONE 4 VE IPHONE 4S DE ANDROİD işletm sistemi var diğerlerinde yokk blip bilmeden tartısmayın :D

• Beğen
Tepkiler: hotlock
avcitalip

avcitalip

Üye
Türe kardeşim ıphone serisinde IPHONE 4 VE IPHONE 4S DE ANDROİD işletm sistemi var diğerlerinde yokk blip bilmeden tartısmayın :D

Iphone'da Android Varmış:naughty::naughty:

:ohannes:sallamanın bukadarını görmedim arkadaşlar :zuhaha:Iphone'da IOS denilen bir işletim sistemi vardır,Android Diğer Cihazlara Yöneliktir...

iyi güldürdün beni:d:

---------- Eklendi @ 17:02:50 ---------- Yazıldı @ 17:01:58 ----------

Birde Diğerlerinde Yok Diyor,İnanmıyorum:ah

femtv

Üye
hehehe ıphone ve android. Ayni cümlede.... Hehehe

avcitalip

avcitalip

Üye

beyler biliyormusunuz 3310 lara ios yükleniyormuş:naughty:dermiş gibi birşey olmuş

FeC!

FeC!

Üye
Benim 3310umda android vardi. Sıkıldım ios yukledim. Ama ilk basta symbian vardi. :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Neden uzak dursun. ?

niye xperia pazarlamacısı mısın?
tek cumle ile samsungu siz siliyorsunuz da ben neden xperia yı silemeyeyim.
samsungtan uzak dur demeyeceksin; eger begenmedigin eksik buldugun yerler varsa acıklarsın olur biter.

bu tum firmalar için boyledir.

avcitalip

avcitalip

Üye
niye xperia pazarlamacısı mısın?
tek cumle ile samsungu siz siliyorsunuz da ben neden xperia yı silemeyeyim.
samsungtan uzak dur demeyeceksin; eger begenmedigin eksik buldugun yerler varsa acıklarsın olur biter.

bu tum firmalar için boyledir.

Adam Iphone'da Android Diyor Bilip Bilmeden Konuşmayın Diyor:naughty:

---------- Eklendi @ 17:35:31 ---------- Yazıldı @ 17:33:53 ----------

Benim 3310umda android vardi. Sıkıldım ios yukledim. Ama ilk basta symbian vardi. :D

bende aynı işlemleri yaptım sonra cihazı biraz ezdim meego yükledim nokia n9 a çevirdim:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt