Android Bayıldı :d

Sponsorlu Bağlantılar

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
Android Bayıldı :d

cozumu nedir bilen mesaj atsın lutfen tsk ler

UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D
O ekranla bende çok karşlaştm çok komik duruyo
Sanrm rom atarsan düzelir samsungdan anlayan biri gelir kolay gelsin :D

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
Tlf hafiza kartida tasimada kalkti room.home tar indirdim oda oldu ! Isareti vardi sonra cwr yukledim denemedim birsey kalmadi garantiye yollayacagim en sonunda pil inanilmaz cabuk bitiyor gevceden takiyorum sbah bakiyorum % 10 larda pc den sarj eddigimde ull doluyor batarya biri yardim etsin yoksa satacam :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yazdıklarından hiçbirşey anlamadım :D

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
Tlf bu hata var kardes yazilandan anlamiyon bari resimede bakmadinmi xella room indirdim yukledim yeni hala ayni isaret var ne yapmaliyim biri yardim etsin yoksa saticam tlf bi zahmet bi anlayan yazsin hayir duasi alsin

0MG90

0MG90

Üye
Orjinal romun yedeğini aldın mı? Aldıysan recovery and backup menüsünden orjinal roma geri dönebilirsin.

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
Netten indirip kurdum home.tar xella tlf su an normal calisiyor ama recovery mode da hep bu hata var sd karta secenegi gorunmuyor artik ne yapmam lazim bunu root yaptim sorun hic cikmadi orginal room indirip unroot yaptim odinle sonra simdi update felan yaptim programlari felan ama bu hatanin bi caresi yokmu

Samet.25

yeniden cwm yükleyip dene

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
Iyide cwm neyi yukleyim xella s3 cihaz durumu normal 4 1 2 yukluBiride cikip demiyor bu ssorunu su sekil su roomla su bilmem neyle halledersin diye sanki sitedeki herkes cep tlf profesoru arkadas gelde sinir olmabu konuda yardımcı olmayan adminler ve arkadaslara tsk ediyorum simdiden sizden gelecek hicbir fayda yok teknik servise gonderdim bakalım hayırlısı p.tesi sonuc ne olacak dahada birşey paylaşmaya gerek yok bu sitede

Samet.25

Iyide cwm neyi yukleyim xella s3 cihaz durumu normal 4 1 2 yukluBiride cikip demiyor bu ssorunu su sekil su roomla su bilmem neyle halledersin diye sanki sitedeki herkes cep tlf profesoru arkadas gelde sinir olmabu konuda yardımcı olmayan adminler ve arkadaslara tsk ediyorum simdiden sizden gelecek hicbir fayda yok teknik servise gonderdim bakalım hayırlısı p.tesi sonuc ne olacak dahada birşey paylaşmaya gerek yok bu sitede
gel dov bide cwm diyorum sende bira arastir telefonuna uygun cwm yi bul yukle bunu kafan almiyomu

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Ya benimkide boyle ama bise yok komiğime gidiyor bi hata oldugunu bilmiyordum.Kardes simdi tam bilmiyorum ama xella rom customsa servis geri gönderir.

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
kekomusun sen bilsem burda sizle niye paylaşım yapardım madem kafan calişiyor bunu anlayacak zekan da olurdu çözüm üret gereksiz konuşma
Ya benimkide boyle ama bise yok komiğime gidiyor bi hata oldugunu bilmiyordum.Kardes simdi tam bilmiyorum ama xella rom customsa servis geri gönderir.
dogru diyorsun servis geri gonderdi cihaz garanti dışıdır dedi buna hangi room yukleyim

Metin137

Metin137

Üye
tekrar bize mecbur kaldın desene önceki sözlerden sonra...

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
kimseye mecbur degilim kardes biliyorsan yazarsın bilmiyorsan sorun yok sozlerde ne var biraz okursan duzgun anlarsin sende herneyse bu forumda bi msg cevap bi ay da geliyor gelse ne olur gelmese ne olur bu saatten sonra

xxnurixx

Üye
ses açma+menü+power tuşuna bas tel. kapalıyken düzelir :D :D: d :Dama basılı tut :D

Metin137

Metin137

Üye
maksat yardım... bak şimdi sammobileden teline uygun stock romu kur odinden at tek çare

drfuchez

drfuchez

Üye
    Konu Sahibi
hangisi uygun bi bilsem yaparim turkce ing indirdim kurdum duzelmedixealla dı kiesle update ettimm simdi xxema5 oldu kernel surumu 3.0.3-1287119yapım nosuda xxemf6 oldu 4.1.2 kullanıyorum unroot yaptim cihazi simdi ama bu işaret hala gecmedi

Metin137

Metin137

Üye
telefoncuya git yada yeni cwm flashla

• Beğen
Tepkiler: xxnurixx

xxnurixx

Üye
git öl :D

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
1- Stock recovery kullanmiosan stock recovery'i bi yerden bul flashla.
2-Stock rom flashla. Sammobilede var.
3-Rootla. Rootlu bi stock rom flashlayarak yap
4-Triangle away yukle ve flash sayacini sifirla
5-Rootu kaldir.
6-Wipe islemlerini yap.

Takipçi Satın Al

Üst Alt