OnePlus 5 Geekbench Uygulamasında Android 8.0 Oreo İle Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 5 Geekbench Uygulamasında Android 8.0 Oreo İle Ortaya Çıktı
OnePlus 5 performans testi Geekbench uygulamasında Android 8.0 Oreo sürümü ile ortaya çıktı.



OnePlus 5'in Android Oreo güncellemesi alacağı herkes tarafından bilinen bir gerçek. OnePlus, OnePlus 5 için Android Oreo güncellemesinin ne zaman geleceğine dair kesin bir tarihi açıklamamasına rağmen, bugün ortaya çıkan bir liste OnePlus 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin yakında geleceğini gösteriyor.

https://www.maxicep.com/oneplus-3-ve-3t-icin-oxygenos-450-guncellemesi-yayinlandi
OnePlus 3 ve 3T İçin OxygenOS 4.5.0 Güncellemesi Yayınlandı
Ne yazık ki ortaya çıkan bilgiler bir kullanıcının cihazı üzerinden sızdırılmış bilgiler veya görseller değil ancak OnePlus 5, Android Oreo 8.0 üzerinde çalışır bir halde Geekbench performans testi uygulamasında ortaya çıktı. Bir aksilik olmazsa OnePlus 5, yakında Android 8.0 Oreo güncellemesinialmaya başlayacak.



OnePlus, OnePlus 3, OnePlus 3T ve OnePlus 5 modellerinin Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağını doğrulamış olsa da, OnePlus 2 kullanıcıları bu güncellemeden faydalanamayacak. Geçtiğimiz günlerde OnePlus firması OnePlus 3 ve OnePlus 3T modelleri için kapalı beta altında Android 8.0 güncellemesidağıtmaya başladı. Önümüzdeki aylarda OnePlus'ın kararlı Android 8.0 Oreo sürümünü yayınlaması bekleniyor.

OnePlus 3T modelini kullanıyorsanız, OnePlus'dan resmi Android Oreo güncellemesini alıncaya kadar Android 8.0 sürümünü gayri resmi olarak cihazınıza kurabilirsiniz. Bunun için ana sayfamız üzerinden OnePlus 3T etiketini arayarak OnePlus 3T HydrogenOS haberine ulaşabilir ve OnePlus firmasının Çin için yayınladığı Android 8.0 yazılımını cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Dilerseniz LineageOS 15.0 gibi farklı Custom ROM yazılımları ile cihazınızın sürümünü Android 8.0 yapabilir ve gerçek Android Oreo deneyimini OnePlus 3 ve OnePlus 3T cihazınızda yaşayabilirsiniz. OnePlus 5 kullanıcıları için şuanda sadece LineageOS 15.0 Android 8.0 ROM yazılımı bulunmaktadır.
OnePlus 5 Geekbench Uygulamasında Android 8.0 Oreo İle Ortaya Çıktı
 


Üst Alt