Haber Android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0
Bana android 5.0.x hangi cihazlara gelicek liste veriblrmsnz her site yazan şeyleri istmeiyorum alınıt yapmayın bütün internet siteliren baktım gerçek ten listesi olan varsa yazabilri mi teşekkürler

Ya bende Note8.0 var wifi model olandan 4.4.2 mevcut ingiltere veirsyoynu, 3glisnde polonyaya 4.4.4 geldi. wifi için 5.0 gelirmi ya bilgisi olan varmı GT-N5110

Son düzenleme:

bilarman

bilarman

Üye
Hangi cihazlara gelecek bilmiyorum ama ben Note 3 N9000Q telefonuma rusya romunu yükledim. Gayet güzel. Tıkır tıkır çalışıyor...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s5 e geldi guzel çalışıyor fakat sessiz tusu yok kaldırmışlar :ah

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
@teknolojibaronu Galaxy S4'den Bir Haber Varmı Kardeşim ?

ykpknl

ykpknl

Üye
s4 rusya romu kullanıyom bi sıkıntısı yok sessiz tuşuna gelirsek o geniş bildirim çubuğunda tümü yazan seçenek var ona iki kere tıklayarak hiçbiri seçeneğini aktif edin tamamen sessiz titreşimsiz oluyo telefon :D

bilarman

bilarman

Üye
s4 rusya romu kullanıyom bi sıkıntısı yok sessiz tuşuna gelirsek o geniş bildirim çubuğunda tümü yazan seçenek var ona iki kere tıklayarak hiçbiri seçeneğini aktif edin tamamen sessiz titreşimsiz oluyo telefon :D
Buda bir çözüm. Paylaşım için teşekkürler...

N. O. T. E. 2

Üye
Note 4 e ne zaman gelir peki

baby_face_

baby_face_

Üye
Hangi cihazlara gelecek bilmiyorum ama ben Note 3 N9000Q telefonuma rusya romunu yükledim. Gayet güzel. Tıkır tıkır çalışıyor...
Chrome uygulamasında sekme sorunu yaşıyormusunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Ne gibi sekme sorunu? Sekmeleri yeni pencere gibi açmasını diyorsanız o yeni bir özellik ve chrome'un ayarlarından eski halini seçebiliyor olmanız lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne gibi sekme sorunu? Sekmeleri yeni pencere gibi açmasını diyorsanız o yeni bir özellik ve chrome'un ayarlarından eski halini seçebiliyor olmanız lazım.
Seçiyorsun ama bir süre sonra tekrar eskisine dönüyor.

baby_face_

baby_face_

Üye
Evet kardeşim öyle olduğunu bilmiyordum bugün rastgele çözdüm.

Invoke

Invoke

Üye
Bence yeni hali daha güzel. :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
kitkata döndüm ben şimdilik sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Takipçi Satın Al

Üst Alt