KimHyuna
Üye
Android 5.0 ciahzıma gelrmi bi bakarmısnz içeriye lütfen
Elimde Note8 var wifi modeli 3g lisi için 4.4.4 yayılmaya başladı benimkinede gelicek yani
ama
5.0 gelirimi bana cyanogenmod12 var ama ben orjianl istiyorum 5.0 note 8 e gelirmi bir bilginiz varmı lütfen ?
BUYRUN YOK DİYENLER İÇİN LİNKİ
:
OS 4.1.2 YAZIYOR AMA BEN İNGLİTEREYE ÇEVİRDİM 4.4.2 VAR
3G İÇİN 4.4.4 YAYILIYOR
WİFİ YEDE GELİCEK BÜYÜK İHTİMAL
Merhaba Arkadaşlar Elimde Samsung Galaxy Note 8 var (öyle birşey yok neyin akfasını yaşıyor bu diyenler için bu cihaz note 3 ten önce üretil di ve 2012-2013 en iyi tablet şeçildi cihaz fake falan derseniz buyrun samsung linki :
evet Cihazım bu ama ingileter everisyonu ayni 4.4.2 var benimki wifi modeli
3g için 4.4.4 yayılmaya başlaıd benimkinede gelir
benim derdim şu androdi 5.0 gelirm başka ülkeye gelirse de olur kurabilirim onu farketmez gelirmi cyanogenmod12 falan üretiliyo 5.0 portlu sahte istemiyorum orjinal 5.0 gelirmi bilgisi olan biri varmı ya ?
ama
5.0 gelirimi bana cyanogenmod12 var ama ben orjianl istiyorum 5.0 note 8 e gelirmi bir bilginiz varmı lütfen ?
BUYRUN YOK DİYENLER İÇİN LİNKİ
:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OS 4.1.2 YAZIYOR AMA BEN İNGLİTEREYE ÇEVİRDİM 4.4.2 VAR
3G İÇİN 4.4.4 YAYILIYOR
WİFİ YEDE GELİCEK BÜYÜK İHTİMAL
Merhaba Arkadaşlar Elimde Samsung Galaxy Note 8 var (öyle birşey yok neyin akfasını yaşıyor bu diyenler için bu cihaz note 3 ten önce üretil di ve 2012-2013 en iyi tablet şeçildi cihaz fake falan derseniz buyrun samsung linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet Cihazım bu ama ingileter everisyonu ayni 4.4.2 var benimki wifi modeli
3g için 4.4.4 yayılmaya başlaıd benimkinede gelir
benim derdim şu androdi 5.0 gelirm başka ülkeye gelirse de olur kurabilirim onu farketmez gelirmi cyanogenmod12 falan üretiliyo 5.0 portlu sahte istemiyorum orjinal 5.0 gelirmi bilgisi olan biri varmı ya ?
Yönetici tarafından düzenlendi:
daha note 5 çıkmadı

tekrar tekrar konu açmayınız