Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence.hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti
ios 7 ile 7.1 gibiondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan
![]()
Dalvik ve art ın arasındaki fark neydiPeki bunda hani 4.2.2 de dalvik vardi 4.4.2 de art geldi bunda boyle birşey olacakmi

Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah.Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence.
Android de genelde 4.x şeklinde güncelleme aldığında ve isim değiştirdiğinde yenilikler oluyorhocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti
ios 7 ile 7.1 gibiondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan
![]()
ve o değişiklikler genelde nexus larda ve saf android kullanan cihazlarda farkediliyor 
Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten.Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah.

4.x güncellemeleri amma uzadı!
iyi böyleBencede ama gördüğüm bir yerde yeni iconları gördüm çok kötü olmuş hiç sevmedim.Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten.![]()
Belki google 4 rakamını seviyor4.x güncellemeleri amma uzadı!

Bize bişiy olmuyor zatenBelki google 4 rakamını seviyor![]()
touchwiz
olan sizin arayüze oluyor.Saf android candırBize bişiy olmuyor zatentouchwiz
olan sizin arayüze oluyor.

Gerisi heyecandırSaf android candır![]()

4.4.3 le kamera ve performans konusunda önemli yenilikler yapıyor google.Nexus 'un kamerada pek bişiy yok güncelleme ile bişeyler katsalar harika olur.
bütün olay reklam para dostum.Google'ın her sürümünün yiyecek koymadan kastı her birinin farklı tadı olmasi.
bence olay bu