Görüşümü bildirdim bana göre öyle. İşte bende girişimi görüşümü bildirdim :)
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Görüşümü bildirdim bana göre öyle. Genişletmek için tıkla ... İşte bende girişimi görüşümü bildirdim
0MG90' Alıntı: Görüşümü bildirdim bana göre öyle. Genişletmek için tıkla ... İşte bende girişimi görüşümü bildirdim
UpOneTR Üye avast' Alıntı: Simdi haziranda tanitilacak ama Türkiye deki nexus 5 lere ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... anında
avast' Alıntı: Simdi haziranda tanitilacak ama Türkiye deki nexus 5 lere ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... anında
NEXUS Üye avast' Alıntı: Simdi haziranda tanitilacak ama Türkiye deki nexus 5 lere ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Çıktıktan 1-2 hafta sonra filan
avast' Alıntı: Simdi haziranda tanitilacak ama Türkiye deki nexus 5 lere ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Çıktıktan 1-2 hafta sonra filan
NEXUS Üye avast' Alıntı: Nasil aninda hocam 4.4.3 gelmedi bize daha Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 daha Amerika ya tam yayılmadı
avast' Alıntı: Nasil aninda hocam 4.4.3 gelmedi bize daha Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 daha Amerika ya tam yayılmadı
UpOneTR Üye avast' Alıntı: Nasil aninda hocam 4.4.3 gelmedi bize daha Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 daha çıkmadı test aşamasında
avast' Alıntı: Nasil aninda hocam 4.4.3 gelmedi bize daha Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 daha çıkmadı test aşamasında
avast Üye .NeXuS.' Alıntı: 4.4.3 daha Amerika ya tam yayılmadı Genişletmek için tıkla ... Olsun bende isterim : boyle güncelleme duydukça len iyiki bunu almisim diyorum :
.NeXuS.' Alıntı: 4.4.3 daha Amerika ya tam yayılmadı Genişletmek için tıkla ... Olsun bende isterim : boyle güncelleme duydukça len iyiki bunu almisim diyorum :
UpOneTR Üye sasasa741' Alıntı: Baştan yenilediler mi acaba sistemi Genişletmek için tıkla ... sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır
sasasa741' Alıntı: Baştan yenilediler mi acaba sistemi Genişletmek için tıkla ... sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır
NEXUS Üye avast' Alıntı: Olsun bende isterim : boyle güncelleme duydukça len iyiki bunu almisim diyorum : Genişletmek için tıkla ... Aynen android de güncelleme konusunda tartışmasız nexus
avast' Alıntı: Olsun bende isterim : boyle güncelleme duydukça len iyiki bunu almisim diyorum : Genişletmek için tıkla ... Aynen android de güncelleme konusunda tartışmasız nexus
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır Genişletmek için tıkla ... Aynen çok değişiklik yok.
Sukut-u Hayal' Alıntı: sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır Genişletmek için tıkla ... Aynen çok değişiklik yok.
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: Aynen android de güncelleme konusunda tartışmasız nexus Genişletmek için tıkla ... hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti 0MG90' Alıntı: Aynen çok değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan
.NeXuS.' Alıntı: Aynen android de güncelleme konusunda tartışmasız nexus Genişletmek için tıkla ... hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti 0MG90' Alıntı: Aynen çok değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır Genişletmek için tıkla ... O iconlar değişmesin yeni iconları hiç sevmedim
Sukut-u Hayal' Alıntı: sanmam bi kaç ikon değişikliği görsel olarak ızcık değişiklik felandır Genişletmek için tıkla ... O iconlar değişmesin yeni iconları hiç sevmedim
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Bi ara düzeltirim
Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Bi ara düzeltirim
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: O iconlar değişmesin yeni iconları hiç sevmedim Genişletmek için tıkla ... alışırsın
.NeXuS.' Alıntı: O iconlar değişmesin yeni iconları hiç sevmedim Genişletmek için tıkla ... alışırsın
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: alışırsın Genişletmek için tıkla ... Nasıl alışcam çok abartılı olmuş