NEXUS
Üye
Heeesanal tuslae
, aynen Bencede sanal tuşları gizleme seçeneği olmalı
ROM yükleme nedenlerimden biriydi 
Heeesanal tuslae
, aynen Bencede sanal tuşları gizleme seçeneği olmalı
ROM yükleme nedenlerimden biriydi 
Bence gereksiz birde zaten üstten aşağı çekince görüyorsunSu kilit ekranında İos gibi olsa bildirimler çok şahane olur![]()

himm bakalim nexux alsammiki siye dusunuyom zatenBence gereksiz birde zaten üstten aşağı çekince görüyorsun![]()
Stabillik ve batarya konusunda 4.4.2 den hiçbir şikayetim olmadıher seyden once stabil ve bataryasi iyi olmali özellikle mahi buyuk olmali
yani 4.5 ten o konuda korkum yok korkum o gördüğüm dandik iconlar 
ben s4 satip nexux alsammi önerirmisinStabillik ve batarya konusunda 4.4.2 den hiçbir şikayetim olmadıyani 4.5 ten o konuda korkum yok korkum o gördüğüm dandik iconlar
![]()
Kesinlikle öneririm yeni arayüz sade ve şık kullanışlı , kamera 4.4.3 te daha iyi oluyor , güncelleme konusunda hiç merak etme ve 4.x gibi güncellemelerde telefon yeni gibi oluyorben s4 satip nexux alsammi önerirmisin
çok hızlı ve stabil yani %100 öneririm
hem root u daha kolay atarsın 
tmm operatorler satiyormu hattin uzerine alsamKesinlikle öneririm yeni arayüz sade ve şık kullanışlı , kamera 4.4.3 te daha iyi oluyor , güncelleme konusunda hiç merak etme ve 4.x gibi güncellemelerde telefon yeni gibi oluyorçok hızlı ve stabil yani %100 öneririm
hem root u daha kolay atarsın
![]()
Bilemiyorum o kadarını kusura bakmatmm operatorler satiyormu hattin uzerine alsam

Öyle ugrasmaktansaBence gereksiz birde zaten üstten aşağı çekince görüyorsun![]()
neyse böyle diyoruz da bizi hayal kırıklığına uğratmasa bari , kötü bir surumle karsilasmasak iyidirÇoğu telefon İos a benzemeye çalışıyor yavaştan farkettiniz mihadi bakalim yarin arastiriyorum bakalum
evet farkettim ben iphone sevmiyorum halbukiÇoğu telefon İos a benzemeye çalışıyor yavaştan farkettiniz mi
AlakasıÇoğu telefon İos a benzemeye çalışıyor yavaştan farkettiniz mi
Alakası derken , gözlemlediğim kadarıyla guncellemelerle hafiften İos a göz kırpıyorAlakası
Ben hiç benzetemedim neden acabaAlakası derken , gözlemlediğim kadarıyla guncellemelerle hafiften İos a göz kırpıyor
Çok satmasının nedeni de güvenlik sağlamlık bide bir garip bir ağırlık var telefonda ele alınca bir telefon hissiyati veriyor olması ola bilir diye düşünüyorum kendi dusuncemiphone cok satiyor cunku
adamlar kasko veriyor bide agir dediginiz gibi birde havasi var benceÇok satmasının nedeni de güvenlik sağlamlık bide bir garip bir ağırlık var telefonda ele alınca bir telefon hissiyati veriyor olması ola bilir diye düşünüyorum kendi dusuncem