Haber Android 4.5 Lollipop geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Su kilit ekranında İos gibi olsa bildirimler çok şahane olur :)

Anil-D

Anil-D

Üye
her seyden once stabil ve bataryasi iyi olmali özellikle mahi buyuk olmali

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
her seyden once stabil ve bataryasi iyi olmali özellikle mahi buyuk olmali
Stabillik ve batarya konusunda 4.4.2 den hiçbir şikayetim olmadı :) yani 4.5 ten o konuda korkum yok korkum o gördüğüm dandik iconlar :(

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
ben s4 satip nexux alsammi önerirmisin
Kesinlikle öneririm yeni arayüz sade ve şık kullanışlı , kamera 4.4.3 te daha iyi oluyor , güncelleme konusunda hiç merak etme ve 4.x gibi güncellemelerde telefon yeni gibi oluyor :D çok hızlı ve stabil yani %100 öneririm :) hem root u daha kolay atarsın :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Kesinlikle öneririm yeni arayüz sade ve şık kullanışlı , kamera 4.4.3 te daha iyi oluyor , güncelleme konusunda hiç merak etme ve 4.x gibi güncellemelerde telefon yeni gibi oluyor :D çok hızlı ve stabil yani %100 öneririm :) hem root u daha kolay atarsın :)
tmm operatorler satiyormu hattin uzerine alsam

• Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Bence gereksiz birde zaten üstten aşağı çekince görüyorsun :)
Öyle ugrasmaktansa :) neyse böyle diyoruz da bizi hayal kırıklığına uğratmasa bari , kötü bir surumle karsilasmasak iyidir

Anil-D

Anil-D

Üye
hadi bakalim yarin arastiriyorum bakalum

Anil-D

Anil-D

Üye
iphone cok satiyor cunku

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
iphone cok satiyor cunku
Çok satmasının nedeni de güvenlik sağlamlık bide bir garip bir ağırlık var telefonda ele alınca bir telefon hissiyati veriyor olması ola bilir diye düşünüyorum kendi dusuncem

Anil-D

Anil-D

Üye
Çok satmasının nedeni de güvenlik sağlamlık bide bir garip bir ağırlık var telefonda ele alınca bir telefon hissiyati veriyor olması ola bilir diye düşünüyorum kendi dusuncem
adamlar kasko veriyor bide agir dediginiz gibi birde havasi var bence

• Beğen
Tepkiler: b.k
Takipçi Satın Al

Üst Alt