Haber Android 4.4 Kitkat Düşük Modelli Cihazlar Için Gelebilir !

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
Aynen stabillik bakımından ios7 yi beğenmedim ben iosu androidden ayıran sayılı özelliklerdendi stabillik ama artık R.I.P

blackcat67

blackcat67

Üye
stabillik bakımından ios 7 beğenmedinizmi ? şakamı bu :D ben ios7 kullandım iphone 5 ve 5s te gayette stabil akıcıydı

Türe

Türe

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
Android cihaza göre kasma yapar tabi bunda insanların rolünde var her bulduğumuz şeyi yüklemek haliyle cihaz kasma donma başlar

Anil-D

Anil-D

Üye
4.4 ne zaman gelecek

ka_za

ka_za

Üye
Android cihaza göre kasma yapar tabi bunda insanların rolünde var her bulduğumuz şeyi yüklemek haliyle cihaz kasma donma başlar
Tamamda ben ipod 32 gb ın 30 unu dolduruyordum hiç bir fark yoktu suan telefonun 16 gb ında(sistemden biz 12-13 kalıyor zaten) 6 gb bos 0 haline gore bariz kasmaya başladı büyük boyutlu oyunlar

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben ne yapayım 16 9 unu kullanabiliyor düşün yani

Türe

Türe

Üye
Tamamda ben ipod 32 gb ın 30 unu dolduruyordum hiç bir fark yoktu suan telefonun 16 gb ında(sistemden biz 12-13 kalıyor zaten) 6 gb bos 0 haline gore bariz kasmaya başladı büyük boyutlu oyunlar

70 üzeri uygulama var kasma yok. Android istiyorsanız yani performansı ios e yakın maabinda , ya ust seviye Samsung htc cihaz alacaksiniz ya da nexus.

ka_za

ka_za

Üye
70 üzeri uygulama var kasma yok. Android istiyorsanız yani performansı ios e yakın maabinda , ya ust seviye Samsung htc cihaz alacaksiniz ya da nexus.
Nexus zaten :D tamam şuan üzerine 2. Model çıkmış olabilirde donanım olarak alt düzey bir cihaz falanda sayılmaz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Samsung kullananlar heveslenmesin bence :D
Milyarlarca para verip aldığımız üst düzey telefonlarına 1 sene sonra güncelleme çıkaramayan bir Samsung var. 4.4 çıktı hala 4.1.2 kullanıyoruz dahada yorum yok.
Ve Samsungdan Yine Bir Gecikme Haberi

Narutodth

Narutodth

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
s3 4.3 de pert olmuş bu adamlar yazılım geliştirmeden anlıyorsa ben hiç birşey bilmiyorum ne has oluyo samsung'a

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Ben 3310 ' a geçiyorum ne kasma var ne başka bi sorun stabil desen en stabili size kolay gelsin :disko:

Narutodth

Narutodth

Üye
s3 4.3 de pert olmuş bu adamlar yazılım geliştirmeden anlıyorsa ben hiç birşey bilmiyorum ne has oluyo samsung'a
Abi adamlar hiç profesyonel davranmıyolar 4.3 çıkarıyolar hatalı çıkıyo yarıda durduruyolar böyle işmi olur ya :@

Üst Alt