Tavsiye android 4.4.3'ü yükleyen varmı?

fthakan

Üye
Mrb bende bugun 4.4.3 surumunu nexus 4 cihazima yukledim arama menusu disinda bi fark goremedim 70 kusur mb biseydi gelen guncelleme sarzi az gidiyor dogru ama bu guncellemedeb sonra sarz suresini takip edecegim.

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada yükledim cihaz aynı bi dialer arayüzü değişmiş birde daha kaliteli çekiyor (çok az fark var) , ve çok azıcık hızlı o kadar

Utk4n*

Üye
bu arada yükledim cihaz aynı bi dialer arayüzü değişmiş birde daha kaliteli çekiyor (çok az fark var) , ve çok azıcık hızlı o kadar
daha kaliteli çektiğine göre fwde ki radioyu değiştirmişlerdir bu da şarjına eksi olarak geri döner sana .

Utk4n*

Üye
2 güne anlarsın onu anca kalibre olana kadar belli etmez. rom yüklediğinde de 2 3 kere şarja takana kadar belli olmuyor zaten kullanımına göre değişir o

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
2 güne anlarsın onu anca kalibre olana kadar belli etmez. rom yüklediğinde de 2 3 kere şarja takana kadar belli olmuyor zaten kullanımına göre değişir o
arkadaşım romu yükleyeli 5 gün oluyor bilmeden burada iddialaşma hem kullanmıyorsun hemde oradan laf atıyorsn cahillik yapma burada nexus veya android'e laf atmak için. konumdan da çıkarmısın.

Tepkiler: The Shadow

Invoke

Üye
Kamerada, şarjda iyileştirmeler var ve lte performansı artmış. Tabi lte bizi bağlamıyor şuan.

Biraz da sakin olun, lütfen.

Tepkiler: Dede ve .NeXuS.

Utk4n*

Üye
hahahahahaha üreticisisin heralde marjın düşmesin diye mi böyle konuşabiliyorsun çok güldürdün gece gece cevap vermeden yapamadım

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada, şarjda iyileştirmeler var ve lte performansı artmış. Tabi lte bizi bağlamıyor şuan.

aynen şarzı daha iyi gidiyor 5 gündür kullanıyorum bi adam gelip burada iddialaşıyor birde bilmediği şeyi ben kullanıyorum kullanandan iyimi bilecen işleri güçleri karalamak
kamerası 4.4.2'ye göre daha iyi çekiyor birde o dialer uygulaması çok daha iyi hale gelmiş
hahahahahaha üreticisisin heralde marjın düşmesin diye mi böyle konuşabiliyorsun çok güldürdün gece gece cevap vermeden yapamadım
konumdan çık lütfen bidahakine şikayet ederim.
ayriyetten kullanan arkadaşın senden çok daha tecrübesi olan arkadaşın yorumu (nexus 5 kullanıyor)

gördüğün gibi kullananlar biliyor ama sen iddialaşıyorsun birdaha bu konuya mesaj atarsan tartışma çıkarmaya çalışyıro diye rapor ederim bilgin olsun @Utk4n* işiniz gücünüz android'i karalamak.

hiç k.b ama böle android'i karalamaya çalışanlara gereken cevabı veririm. o kadar basit gelmiş bilmiyor konuşuyor , kullanmamış burada şarz ı kötüdür diyor , al işte. konuma gidip te tartışma çıkarmaya ne hakkı var üstelik android genel'de android'i kötülemeye ne hakkı var sölermisin. 4.4.3'te şarz ve kamera konusunda iyileştirmeler yapılmış bu teknoloji haber sitelerindede yazılanj birşey o geliyor kötülüyor cahillik diz boyu aşmış.

Invoke

Üye
Vurayım kafamı duvarlara.

Tepkiler: Dede, The Shadow ve .NeXuS.
Nexus 5 kullanıyorum şarjda bi gıdımda olsa iyileşme mevcut gibi ya da ben yanılıyorum ve rehberde resim eklemediğiniz kişilerim resmi kişinin ilk harfinın farklı arkaplan renkleri üzerine beyaz harf olarak değiştiriymiş contacts+ uygulamasını kullanıyorum fakat yenilik hoşuma gitti.

Tepkiler: .NeXuS.
Telefon aksam baktiginda sarj bitmemisse o sarj iyi gidiyodur arkadas Bu arada o batarya kalibrasyonunun tamamen hurafe oldugunu dusunuyorum

az önce yükledim samsung galaxy s i9000 e rehber ve arama kısmında değişiklikler var tarayıcı hızlanmış gibi geldi bana başka değişiklik göremedim . batarya konusuna gelince ilerki günlerde görücez ama kullanıma göre değiştiği için anlamam büyük ihtimal.

batarya?