Android 4.0lı Cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0lı Cihazlar
Beyler şuan kullandığım telefon Galaxy W ama bildiğiniz gibi telefonun donanım özellikleri mükemmel olmasına rağmen telefon çok yavaş çalışıyor ve Samsung firması telefona Android 4.0 güncellemesi yayınlamayacağını açıkladı. Açıkcası CyanogenMod9 Beta3-4 ve RC2 sürümlerini denedim ve garantiden çıkar hemde casus yazılım olabilir diye orjinal roma geri döndüm. Şimdi ise telefonu değiştirecem. Aynı fiyatlarda (550-850 Tl Arası) orjinal Android 4.0 güncellemesi olan (Bana Android 4.0 ile gelmesi önemli degil yeter ki olsun yani ilerde verilecek olsa bile önerin) ve Galaxy W'den iyi olan bir telefon önerirmisiniz. İnternetten bir kaç telefon baktım fakat hepsi Galaxy W gibi tek çekirdekli işlemci. Lütfen biraz hızlı çift çekirdekli ve 5MP HD Kamerası olsun.
Biraz fazla yazdım ama aklımda Xperia Sola, U veya Mini Pro var bunlar nasıl HD video oynatıp çekebiliyor mu?
Şimdiden teşekkürler...

The East

The East

Üye
Xperia neo v 4.0 guncellemesi geldi sanirim

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wden hızlı mı?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
huawei ideos x5

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
HD Video çeker mi bilmem ama Motorola atrix çift çekirdekli ve donanım özellikleri gayet iyi.Fiyatı da 600-650 tl civarı diye biliyorum.

The East

The East

Üye

lazye

lazye

Üye
bence xperia neo v alma android 4.0 da çok aşırı kasıyo... Bence 2.el s2 yada ace 2 al...

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

MücahitTokgöz

Galaxy s 2 al android 4.0 i aldi ustune jelly bean 4.1 i de aliyor. cift cekrdekli 1 gb ram 8 mp kamera hd daha ne olsun :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
yurtdisi sifir 800, ikinci el yurt ici 800 civari

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Hmm ben yurtdışından alamam aslında Sony düşünüyorum çünkü samsung telefonlarına adam gibi destek vermiyor (1200Tl nin altındaki telefonlar için diyorum). Sony müzik ve kamera konusunda çok gelişmiş. Bende müzigi çok seviyorum. O yüzden Sony biraz daha yakın geliyor. Fakat Neo V fazla iyi degil sanırım (?)

erdi_s

erdi_s

Üye
Neo v wonderdan ustun degil hatta daha yavas bi telefon. İcs almasina ragmen hala yavas. Yukleyen 2.3.4e geri donmek istiyo. Sony satsin diye guncelleme verdi. Zaten sony samsungdan daha az satan bi telefon. Guncelleme verirken telefonun donanimi kaldirir kaldirmaz pek umrunda degil. Samsung da cok satiyo ve ust modellerin satisi sekteye ugramasin diye alt modellere guncelleme vermiyo. Ornek wonder.
Bence s3 mini alabilirsin 100lira daha verip veya biraz daha bekleyip fiyati dusunce alirsin

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Hmm en iyisi biraz daha beklemek. Fiyatlar biraz daha düşsün. Bide Galaxy S2 dediler diger cevaplarda o nasıl. Biliyorum aslında hala şuan Samsung'un gözde telefonlarından biri ve birkaç site S3 ile birlikte S2yi test etti ve hemen hemen tüm kategorilerde çok az farkla S3 kazandı. Bu S2nin performansı nasıl fiyatı düşer mi?

skywalker06

skywalker06

Üye
s3 mini jelly beanle geliyor direk

by_kuss

Üye
Lg optimus black. 600-700 tlye sıfırı bulunabiliyor. Özellikleride iyi. Ayrıca ics de geldi :)

mehmett3452

mehmett3452

Üye
Samsung Galaxy s7562 Fiyat 750 TL android 4.0 gayet iyi telefon

enterneoll

enterneoll

Üye
950 tl bul s3 mini en az 1.5 2 yıl güncelleme diyorum sana

mertekin34

mertekin34

Üye
Android 4.0'ı ne yapacaksın zaten çoktan unutuldu o ve stabil değil.Jelly Bean daha iyi.Android 4.0'lı telefonla bir şey yapamazsın gingerbread gibi kalırsın ortada.Bütçen maksimum 850 Tl sanırım.Senin yerinde olsam gider S3 mini alırdım hem jelly bean hem de güncelleme sıkıntısı yok 2014'e kadar 2 kere daha güncelleme alır o.Zaten fiyatı 950 lira falan senin de bütçen 850 lira.100 lira daha biriktir koy üstüne ileride pişman olma.Ace 2'yi de düşün ama S3 mini daha mantıklı.

osicik

Üye
ne alırsan al androidden zevk almak istiyorsan ram 1 gb olsun yoksa eziyetolur tel üzerinde jelybean olsa bile...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt