Samsung Galaxy A5 Android Nougat güncelleme bu ay içerisinde sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A5 Android Nougat güncelleme bu ay içerisinde sunulabilir
Samsung, Google'ın geliştirdiği Android işletim sistemini akıllı telefon modellerinde kullanıyor ve Galaxy çatısı altında sunulan bu modeller de şu anda dünya genelinde en fazla ilgi gören akıllı telefonlar olmakta.



Firma, geçtiğimiz Ağustos ayında Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi sürümünü sunmasının ardından daha önce sunduğu modelleri için güncelleme çalışmalarına da başlarken, ilk Android Nougat güncellemesine kavuşan modeller ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge oldu.

Güncelleme alacak cihazlardan birisinin de Samsung Galaxy A5 olacağına dair bilgiler gelmişti. Geçtiğimiz ay içerisinde Avustralya'da faaliyet gösteren cep telefonu operatörlerinden birisi olan Optus, Galaxy A5 için Android Nougat güncellemesinin test edildiğini ve Ocak ayı sonu civarında da sunulacağını belirtmişti.

Ne yazık ki Optus'un bu ön görüsü gerçekleşmezken, firma şimdi de listede durumu Şubat ayı olarak güncellemiş. Ancak yine de kesin bir tarihin ise verilmediğini belirtelim.

2014 senesi Aralık ayında sunulan Galaxy A5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran, 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 306 grafik işlemcili Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 yonga seti, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2.300mAh batarya gibi özelliklerle gelmişti
 


Üst Alt