Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

eMReSK26

Üye
Merhaba arkadaşlar, KİES'le bağlantı kuramadım ben de. Tüm yedeklerimi de KİES üzerinden almıştım şimdi yükleyemiyorum:S KİES bağlantısını nasıl yapabilirim veya yapamasam bile rehberimi ve diğer içeriklerimi nasıl alabilirim?

SerdarErdagi

Üye
Sevgili Arkadaşlarım Büyüklerim Kardeşlerim.
Bunu Yazarken İnananın yürekten yazıyorum.
Öncelikle Maxicep ailesine daha sonra bu konuyla ilgilenen ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Dün Akşam bu uygulamayı daha doğrusu bu versiyonu telefonuma yükledim inanın kardeşim s3 telefonu var benim telefonumun özellikleri yanında sönük kalıyor diyebiliyorum.
Anlatılanları aynen uyguladım sorunsuz bir şekilde şuana kadar kullanabiliyorum önceki gibi ne kasılma me donma vs. hiç birşey olmuyor.
Ben kendi adıma herkesin hakkını helal etmesini istiyorum eminim bunda çok kişinin emeği vardır.
Herkese Saygı ve Sevgilerimle İyi Forumlar.

savrak3175

Üye
sa beyler

aLon3AnqeL

Üye
Tekrardan ellerine sağlık ben 1haftadan beri kullanıyorum bir aksilik ile karsılasmadım kuramayan veya soruları olan sorabilir yardımcı olurum özelden msj bırakması yeterli :good:

silence44

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben bu sistemi kurduktan sonra eski sisteme geri dönebilirmiyim ve ürün garanti dışı kalırmı

mehmet-284

mehmet-284

Üye
arkadaşlar muzik dinlerken son sesde czrtı çkıyor galaxy w de herkeste aynı problem.varmı veya çözümü varmı ??

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya beyler arco final sürümü çıkartakmı? yoksa rc7 diyip bitirdimi ?

ahmetsuha525000

Üye
ya beyler arco final sürümü çıkartakmı? yoksa rc7 diyip bitirdimi ?

Aslında demesine göre final sürüm martın son haftası yada nisanın ilk haftasıydı. Fakat şuan plan degişmiş görünüyor. CM10da sadece Build 1 ve 2 de baya bir sorun kaldırmış bildigim kadarıyla. Kesin bilmiyorum ama bence CM9 ve CM10 final sürümlerini aynı gün aynı anda yayınlamayı düşünüyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Aslında demesine göre final sürüm martın son haftası yada nisanın ilk haftasıydı. Fakat şuan plan degişmiş görünüyor. CM10da sadece Build 1 ve 2 de baya bir sorun kaldırmış bildigim kadarıyla. Kesin bilmiyorum ama bence CM9 ve CM10 final sürümlerini aynı gün aynı anda yayınlamayı düşünüyor.
:D cm10un yolu daha var ama olmaz da değil :D

eMReSK26

Üye
Kilit.ekranindaki.hava.durumunu.calistiramiyorum.malesef.konumu.bulmuyor. ama.diger.butun.uygulamalarda konumum bulunuyor. Ne yapabilirm?

- - - Eklendi - - -

Kilit ekranında hava durumu çalışmayan bir ben miyim? Bir de ekran kilitlediğimde kilit sesini aktif yapıyorum ama yine ses alamıyorum.

erdinc_ilgun

Üye
rehberi yükleyemiyorum yardım

emrey13

Üye
Arkafaslar rc 7 kullaniyorum baska hic bsi yuklemedim ekstra olarak telefonumda kasilmalar var lutfen yardimci olun sinir bozucu olmaya basladi

fayn88

fayn88

Üye
[ROM][ICS][4.0.4][IMM76L] CyanogenMod 9 RC (Build 8) hayırlı olsun :D

eMReSK26

Üye
RC8 ile birlikte yahoo hava durumu sorunu çözülmüş, denedim gördüm:)

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Suan rc6 kullaniyorum rc8 e gecmek icin direk gapps i kursam olurmu

maryjane

Üye
Merhaba,
telefonakurdum, şimdi SD kartı hiç görmüyor. Tekrar kurdum yine yok.
Aynı telefondan iki tane, diğerinde böyle bir sorun yaşamadım.

Sorunu çözdüm. CWM ile SD kartı formatladım düzeldi...

legolag

Üye
Hafıa Kartı ile Dahili Hafıza Değiştirme(SDSWAP):
http://www.maxicep.com/android-modif...ml#post5231618

Performans ve Stabiliteyi Artırma
http://www.maxicep.com/android-modif...ak-740345.html

Custom Kerneller:
http://www.maxicep.com/samsung-andro...ml#post5641380
GALAXY W GT-I8150 CastagnaIT Kernel v7.5 (Linaro) (cm9) - Sayfa 4

Build.Prob Modları:
Android build.prob duzenlemeleri(ise yariyor)

Windows 8 Driver Sorunu için Çözüm:
http://www.maxicep.com/android-modif...ml#post5768238

Bunlar ne işe yarıyor ve Galaxy Wonder için JelyyBean (4.2) gelmiş oda var mı eğer varsa linkini alabilir miyim ?

neyhu

Üye
Mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyor bunu nasıl yapabiliriz?

Üst Alt