Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Rocker84

Rocker84

Üye
şöyle bi soruna (veya sorunmudur bilmiyorum) a rastladım
saat ayarları ağa göre ayarlandığında saat geri kalıyor.sürekli 3g mi açık olması gerekiyo o modda :D
kapadım 2 seçeneğide şimdi sorun yok

eergenekon7

Üye
Eksi ve arti yonleri neler??

mesutgaga

mesutgaga

Üye
arkadaşlar bilgisayara ihtiyac olmadan orjinal roma nasıl dönebilirim.yardım etcek kişi cok sevaba girer.bu telefonu anneme vericem annemde s2 alcak.lütfen yardım.

spazmol

spazmol

Üye
odin Mobile var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum :D

bartowski24

Üye
arkadaşlar bilgisayara ihtiyac olmadan orjinal roma nasıl dönebilirim.yardım etcek kişi cok sevaba girer.bu telefonu anneme vericem annemde s2 alcak.lütfen yardım.

mobile odin var ama pek onermem bilgisayardan yapman daha saglikli

asdqq

Üye
Şu mms sorununu çözen hiç kimse yok mu arkadaşlar 1 aydır uğraşıyorum bi türlü çalışmıyor

blackcat67

blackcat67

Üye
Şu mms sorununu çözen hiç kimse yok mu arkadaşlar 1 aydır uğraşıyorum bi türlü çalışmıyor

MMS Ayarlarını Tekrar Yapıcaksın Kullandığın operatörün mms ayalarını internetten bak sonra ayarlardan mobil ağlara giricen erişim noktası ydı galiba ordan mms bulcan ayarlicaksın

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Rica etsem Cm9 icin Touchwiz 5'in linkini atabilir misiniz?

alprnx

alprnx

Üye
seclauncher diye arat bulursun hocam yada seclauncher2 felan

buraya bak dizimi nasıl istiyorsan indir.ben daha denemedım ama olur buyuk ıhtımal
5x5 kötü oluyor 4x5 yap

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
seclauncher diye arat bulursun hocam yada seclauncher2 felan

buraya bak dizimi nasıl istiyorsan indir.ben daha denemedım ama olur buyuk ıhtımal
5x5 kötü oluyor 4x5 yap
Dostum sağol da, bunun Cm9 ile uyumlu olduğuna emin misin?

- - - Eklendi - - -

Neyse bir deneyeyim. Sistem yedeğini alırım zaten.

alprnx

alprnx

Üye
çalıştımı ? çalışmadıysa başka denıcem.gerçek touchwizler var dırek cmwden flaşlıyon

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Tamam birazdan deneyeceğim. Buraya yazarım.

alprnx

alprnx

Üye
sonuç ? ben xdada araştıyorum cok ıyı şeyler var.

alprnx

alprnx

Üye
olmassa şu apkyı kur. zaten apk cmw flaşlamıcankı

- [Click for QR Code] (1.98 MB, 1028 views)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Maalesef olmadı. Seclauncher2.apk yi system/app'nin içindeki ile değiştirin demiş ama öyle bir dosya yok. Trebuchet var. Ben yine de attım ama olmadı. Sen diğer linki at istersen.

- - - Eklendi - - -

olmassa şu apkyı kur. zaten apk cmw flaşlamıcankı

- [Click for QR Code] (1.98 MB, 1028 views)
Bunu direk app installer ile yüklemeye çalışınca, uygulama yüklenmedi diyor. Flashlanabilir versiyon yok mu?

alprnx

alprnx

Üye
hocam bende eskıden kalan bı seclauncher varmış.şu anda touchwız 5 kullanıorum catır catır.
es file yokmu sende ? vardır muhakkak yada root explorer neyse. apkyı system app içine at sonra ustune tıkla kur kullan

1sn bendekı upload edeyım

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
hocam bende eskıden kalan bı seclauncher varmış.şu anda touchwız 5 kullanıorum catır catır.
es file yokmu sende ? vardır muhakkak yada root explorer neyse. apkyı system app içine at sonra ustune tıkla kur kullan

1sn bendekı upload edeyım
Tamam. Bekliyorum.

alprnx

alprnx

Üye
Tamam. Bekliyorum.

rar çıkar apk yı tele at.sonra system app içine at apkyı.sonra ustune tıkla kursun sonra kullan

olursa söyle olmazsa başka çaresıne bakalım

xdada theme bolumunde flaşlanabılır versıyonları varda pc kapatmam gerek yarın bakarım ama senın cevabını beklıyorum

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye

rar çıkar apk yı tele at.sonra system app içine at apkyı.sonra ustune tıkla kursun sonra kullan

olursa söyle olmazsa başka çaresıne bakalım

xdada theme bolumunde flaşlanabılır versıyonları varda pc kapatmam gerek yarın bakarım ama senın cevabını beklıyorum
Tamam, hemen deniyorum.

- - - Eklendi - - -

Oldu. Çok sağol.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten çok güzel oldu.

• Beğen
Tepkiler: alprnx

Üst Alt