bartowski24
Üye
Neden telefoncuya para bayilsinlar ki
stock rom riskli...
Neden telefoncuya para bayilsinlar ki
stock rom riskli...
CMW YÜKLEME :
Beyler 1. işlemi yapıyorum telefonu görmüyor download modda iken.
2.yi yapıyorum aynı şekilde yazıyorum o sayılar felan çıkıyo tekrar başlatıyorum yüklenmemiş sizde neyden kaynaklanıyor?
hocam pc isletim sisteminiz en fazla xp sp3 olmasi lazim ondan olabilir
- - - Eklendi - - -
arkadaslar sizin sarjiniz yogun kullanildiginda kac saat gidiyor
Windows 7 kullanıyorum driver kurulu
Simdi sonuc olarak stok roma donememe sorunu cm9 dan mi yoksa stok romu yuklemek icin kullanilan dosyalardan mi cm9 dansa sikinti buyuk ama kurulum dosyalarindaysa sorun cozulebilir. Bizim sitedeki orjinal rom dosyalari sikintilimi tsk.
hocam pcde alt tarafta aygit bulundu yada yuklendi gibi bisey var orada odin yazacak oraya bakin yuklu degilse aygit yoneticisindrn yapin
rom oncelikle cok guzel rc 2 sini kullaniyordum rc5 e gectim ama sanki gps rc2 ye gore yavas calisiyor ayrica bu radyo programini actiktan sonra kapatip kullakligi cikardigimda telefonun sesi gidiyor bu sorunu yasayan baska varmi ????
hocam pcde alt tarafta aygit bulundu yada yuklendi gibi bisey var orada odin yazacak oraya bakin yuklu degilse aygit yoneticisindrn yapin
- - - Eklendi - - -
bizim dosyalar sikintili ops dosyasindaki text.cfg dosyasi yok ve bazi kucuk dosyalati sorunlu olcayertastan indirin
sanirim artik bundan sonraki nightly olur daha sorun kalmadi
siz jbyi ne sandınız bunun hızı cm9u ikiye katlamadan nightly sürüme geçemezrc6ya geçAli hocam ne dersin Ben Modern Combat, temple run vs oyunları oynamaya başladım da, rc4 kullanıyorum. rc6'yı mı yükliyim yoksa Jelly Bean'e mi geçiyim![]()
kardeşim çok geride kalmışsın bugüne kadar sabırsızlıktan hiç bir sürümü 3 gün geçmeden yükledim
cm10a daha var